NaslovnicaKategorije nagradnih igaraKozmetika i zdravljeRazmazite se s Palmolive i MSC Cruisingom

Razmazite se s Palmolive i MSC Cruisingom

palmolive_msc_cruising-konzum-nagradna-igra-2011Nagradna igra se održava na svim maloprodajnim mjestima trgovačkog lanca Konzum u razdoblju od 15.11.2011. do 15.01.2012.

Pravo sudjelovanja imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, koje za vrijeme trajanja nagradne igre na maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Konzum kupe Palmolive poklon paket i pošalju SMS poruku na broj 60045 s podacima:

kod (koji se nalazi u poklon paketu), ime, prezime, adresa, mjesto, poštanski broj

Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Poklon paketi s kojima je moguće ostvariti sudjelovanje su bazna, experiental i muška linija, te na pakiranju imaju informaciju o nagradnoj igri. Jedinstveni kod iz poklon paketa potrebno je čuvati do kraja nagradne igre i objave dobitnika, zbog preuzimanja nagrada.

Jedna osoba može poslati neograničeni broj prijava sa različitim kodovima, ali može osvojiti samo jednu nagradu za koju je izvučena prvi put. Jedinstveni kod iz pakiranja moguće je poslati samo jednom. Ako isti kod bude ponovno poslan (sa istog ili drugog broja mobilnog telefona) ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Fond nagrada sastoji se od:
2 x Kabina za 2 osobe (krstarenje)
100 x Poklon paket proizvoda Palmolive

Izvlačenje dobitnika održat će se 23.01.2011. u sjedištu Priređivača.

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od osam (8) dana od izvlačenja.

MSC krstarenja d.o.o. su sponzor glavne nagrade te zadržavaju pravo odabira broda, itinerera te datuma polaska. Nagrada je iskoristiva unutar osam (8) mjeseci od dana osvajanja iste. Dobitnik ima pravo na dvije ponude od strane MSC krstarenja d.o.o

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE