Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nagradna igra RBA banke i Mastercarda traje od 1. rujna do 30. rujna 2017. godine na području Republike Hrvatske

Nagrada je:
Odlazak u London 7. – 10.11. 2017. za dvije osobe s uključenim avionskim prijevozom
Vrijednost nagrade je 112.050,00 HRK

Pravo na sudjelovanje u Nagradnoj igri ostvaruju svi korisnici RBA Osobnih Mastercard kreditnih kartica koji u razdoblju od 1. rujna do 30 rujna 2017. učine RBA Osobnom Mastercard kreditnom karticom barem jednu transakciju plaćanja roba i/ili usluga na prodajnim mjestima u Hrvatskoj, inozemstvu ili na internetskim prodajnim mjestima u vrijednosti od minimalno 100 kn te koji tijekom razdoblja trajanja Nagradne igre pošalju prijavu za sudjelovanje u Nagradnoj igri. Prijava se dostavlja isključivo putem online prijavnice koja se nalazi na web stranici Priređivača, www.rba.hr Transakcije isplate gotovine na bankomatima i isplatnim mjestima ne sudjeluju u Nagradnoj igri.
Za sudjelovanje u Nagradnoj igri potrebno se prijaviti samo jedanput. Sudionik koji se prijavio za sudjelovanje sudjeluje u Nagradnoj igri svakom transakcijom koja ispunjava gore navedene uvjete, te veći broj transakcija pojedinog Sudionika predstavlja i veće izglede za dobivanje nagrade. Sudionik može biti Osnovni ili Dodatni korisnik RBA Osobne Mastercard kreditne kartice.

Javno izvlačenje nagrada održat će se 6. listopada 2017. godine u prostorijama Raiffeisenbank Austria d.d., Magazinska cesta 69. Ime dobitnika bit će objavljeno u Jutarnjem listu i službenoj internetskoj stranici Priređivača www.rba.hr najkasnije 8 (osam) dana od izvlačenja dobitnika. Za detalje i prijavu posjetite www.rba.hrNajnovije nagradne igre

Oglasi