NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaRBA nagradna igra 2021 uz Mastercard: Nagradi se i uživaj kao prije

RBA nagradna igra 2021 uz Mastercard: Nagradi se i uživaj kao prije

RBA nagradna igra uz Mastercard kartice održava se u razdoblju od 1. srpnja do 31. kolovoza 2021. godine na području Republike Hrvatske, u svrhu promoviranja RBA osobnih Mastercard kreditnih i debitnih kartica.

Nagrade su:
Za 1. krug: 01.07.-31.07.2021.
3 x Mastercard Priceless iskustvo – Vodice, Hotel Olympia Sky (za 2 osobe)
4.237,50 + 2.000 HRK džeparac na RBA potrošačkoj kartici = 6.237,50 HRK bruto
3 x Mastercard Priceless iskustvo – Opatija, Heritage Hotel Imperial (za 2 osobe)
4.582,50 + 2.000 HRK džeparac na RBA potrošačkoj kartici = 6.582,50 HRK bruto
Za 2. krug: 01.08.-31.08.2021:
3 x Mastercard Priceless iskustvo – Vodice, Hotel Olympia Sky (za 2 osobe)
4.237,50 + 2.000 HRK džeparac na RBA potrošačkoj kartici = 6.237,50 HRK bruto
3 x Mastercard Priceless iskustvo – Opatija, Heritage Hotel Imperial (za 2 osobe)
4.582,50 + 2.000 HRK džeparac na RBA potrošačkoj kartici = 6.582,50 HRK bruto

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje ispunjavaju uvjete iz pravilnika nagradne igre, osim zaposlenika priređivača, te drugih osoba koje su direktno uključene u priređivanje i organizaciju Nagradne igre i/ili izvlačenje dobitnika.

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruju svi korisnici RBA osobnih Mastercard kreditnih i/ili debitnih kartica koji u razdoblju od 01. srpnja do 31. kolovoza 2021. učine RBA osobnom Mastercard kreditnom i/ili debitnom karticom barem jednu transakciju plaćanja roba i/ili usluga na prodajnim mjestima u Hrvatskoj, inozemstvu ili na internetskim prodajnim mjestima (uključujući i plaćanje mobilnom platnom aplikacijom RaiPay) u vrijednosti od minimalno 200 kn te koji tijekom razdoblja trajanja Nagradne igre pošalju prijavu za sudjelovanje u Nagradnoj igri (u daljnjem tekstu: Sudionici).

  • Prijava se dostavlja isključivo putem prijavnice koja se nalazi na web stranici Priređivača, www.rba.hr
  • Transakcije isplate gotovine na bankomatima i isplatnim mjestima ne sudjeluju u Nagradnoj igri.
  • Za sudjelovanje u Nagradnoj igri potrebno se prijaviti samo jednom, a prijava vrijedi tijekom cijelog trajanja nagradne igre.
  • Sudionik u Nagradnoj igri sudjeluje svakom transakcijom koja ispunjava gore navedene uvjete, te veći broj transakcija pojedinog Sudionika predstavlja i veće izglede za dobivanje nagrade.
  • Sudionici Nagradne igre koji imaju ugovorenu mojaRBA aplikaciju imaju dvostruko veću šansu za osvajanje nagrade (broj provedenih transakcija navedenih sudionika će se udvostručiti u sustavu za izvlačenje).
  • Sudionik može biti Osnovni ili Dodatni korisnik RBA osobne kreditne i/ili debitne kartice.
  • Sudionik Nagradne igre može dobiti samo jednu nagradu Nagradne igre (dobitnici nagrada pojedinog kruga nemaju više pravo sudjelovanja u nagradnoj igri).

Javno izvlačenje nagrada održat će se nakon svakog kruga nagradne igre u prostorijama Priređivača (Raiffeisenbank Austria d.d., Magazinska cesta 69, Zagreb), u sljedećim terminima:

– izvlačenje 1. kruga – 18. kolovoza 2021.
– izvlačenje 2. kruga – 15. rujna 2021.

Ispravnost izvlačenja će nadgledati tročlana komisija.

Dobitnici će biti izvučeni elektronskim putem pomoću računala, metodom slučajnog odabira između Sudionika koji su zadovoljili uvjete sudjelovanja.

Priređivač će u pisanom obliku obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku 8 (osam) dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Preuzimanje nagrada se vrši u poslovnici Raiffeisenbank Austria d.d., Vukovarska 37b, Zagreb (ili iznimno u nekoj drugoj poslovnici Raiiffeisenbank Austria d.d., u dogovoru s dobitnikom). Dobitnici moraju preuzeti nagrade u roku od 30 (trideset) dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi.

Dobitnici glavnih nagrada (Mastercard Priceless iskustvo) moraju iskoristiti osvojene nagrade najkasnije do 31. prosinca 2022. godine, osim u slučaju nemogućnosti korištenja nagrade zbog više sile ili pandemije.

Dobitnici glavnih nagrada (Mastercard Priceless iskustvo) realizaciju nagrade (termin korištenja i ostalo) dogovaraju direktno s agencijom Media Val, koja je zadužena za realizaciju Mastercard Priceless iskustava u Hrvatskoj.

Dobitnici moraju iskoristiti nagradne iznose na RBA potrošačkim karticama u roku od 1 (jedne) godine od dana izdavanja potrošačke kartice.

Za prijavnicu kliknite OVDJE
Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE