Oglasi

RBA nagradna igra 2021 uz Mastercard: Nagradi se i uživaj kao prije

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaRBA nagradna igra 2021 uz Mastercard: Nagradi se i uživaj kao prije

RBA nagradna igra uz Mastercard kartice održava se u razdoblju od 1. srpnja do 31. kolovoza 2021. godine na području Republike Hrvatske, u svrhu promoviranja RBA osobnih Mastercard kreditnih i debitnih kartica.

Nagrade su:
Za 1. krug: 01.07.-31.07.2021.
3 x Mastercard Priceless iskustvo – Vodice, Hotel Olympia Sky (za 2 osobe)
4.237,50 + 2.000 HRK džeparac na RBA potrošačkoj kartici = 6.237,50 HRK bruto
3 x Mastercard Priceless iskustvo – Opatija, Heritage Hotel Imperial (za 2 osobe)
4.582,50 + 2.000 HRK džeparac na RBA potrošačkoj kartici = 6.582,50 HRK bruto
Za 2. krug: 01.08.-31.08.2021:
3 x Mastercard Priceless iskustvo – Vodice, Hotel Olympia Sky (za 2 osobe)
4.237,50 + 2.000 HRK džeparac na RBA potrošačkoj kartici = 6.237,50 HRK bruto
3 x Mastercard Priceless iskustvo – Opatija, Heritage Hotel Imperial (za 2 osobe)
4.582,50 + 2.000 HRK džeparac na RBA potrošačkoj kartici = 6.582,50 HRK bruto

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje ispunjavaju uvjete iz pravilnika nagradne igre, osim zaposlenika priređivača, te drugih osoba koje su direktno uključene u priređivanje i organizaciju Nagradne igre i/ili izvlačenje dobitnika.

Oglasi

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruju svi korisnici RBA osobnih Mastercard kreditnih i/ili debitnih kartica koji u razdoblju od 01. srpnja do 31. kolovoza 2021. učine RBA osobnom Mastercard kreditnom i/ili debitnom karticom barem jednu transakciju plaćanja roba i/ili usluga na prodajnim mjestima u Hrvatskoj, inozemstvu ili na internetskim prodajnim mjestima (uključujući i plaćanje mobilnom platnom aplikacijom RaiPay) u vrijednosti od minimalno 200 kn te koji tijekom razdoblja trajanja Nagradne igre pošalju prijavu za sudjelovanje u Nagradnoj igri (u daljnjem tekstu: Sudionici).

  • Prijava se dostavlja isključivo putem prijavnice koja se nalazi na web stranici Priređivača, www.rba.hr
  • Transakcije isplate gotovine na bankomatima i isplatnim mjestima ne sudjeluju u Nagradnoj igri.
  • Za sudjelovanje u Nagradnoj igri potrebno se prijaviti samo jednom, a prijava vrijedi tijekom cijelog trajanja nagradne igre.
  • Sudionik u Nagradnoj igri sudjeluje svakom transakcijom koja ispunjava gore navedene uvjete, te veći broj transakcija pojedinog Sudionika predstavlja i veće izglede za dobivanje nagrade.
  • Sudionici Nagradne igre koji imaju ugovorenu mojaRBA aplikaciju imaju dvostruko veću šansu za osvajanje nagrade (broj provedenih transakcija navedenih sudionika će se udvostručiti u sustavu za izvlačenje).
  • Sudionik može biti Osnovni ili Dodatni korisnik RBA osobne kreditne i/ili debitne kartice.
  • Sudionik Nagradne igre može dobiti samo jednu nagradu Nagradne igre (dobitnici nagrada pojedinog kruga nemaju više pravo sudjelovanja u nagradnoj igri).

Javno izvlačenje nagrada održat će se nakon svakog kruga nagradne igre u prostorijama Priređivača (Raiffeisenbank Austria d.d., Magazinska cesta 69, Zagreb), u sljedećim terminima:

– izvlačenje 1. kruga – 18. kolovoza 2021.
– izvlačenje 2. kruga – 15. rujna 2021.

Ispravnost izvlačenja će nadgledati tročlana komisija.

Dobitnici će biti izvučeni elektronskim putem pomoću računala, metodom slučajnog odabira između Sudionika koji su zadovoljili uvjete sudjelovanja.

Priređivač će u pisanom obliku obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku 8 (osam) dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Preuzimanje nagrada se vrši u poslovnici Raiffeisenbank Austria d.d., Vukovarska 37b, Zagreb (ili iznimno u nekoj drugoj poslovnici Raiiffeisenbank Austria d.d., u dogovoru s dobitnikom). Dobitnici moraju preuzeti nagrade u roku od 30 (trideset) dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi.

Dobitnici glavnih nagrada (Mastercard Priceless iskustvo) moraju iskoristiti osvojene nagrade najkasnije do 31. prosinca 2022. godine, osim u slučaju nemogućnosti korištenja nagrade zbog više sile ili pandemije.

Dobitnici glavnih nagrada (Mastercard Priceless iskustvo) realizaciju nagrade (termin korištenja i ostalo) dogovaraju direktno s agencijom Media Val, koja je zadužena za realizaciju Mastercard Priceless iskustava u Hrvatskoj.

Dobitnici moraju iskoristiti nagradne iznose na RBA potrošačkim karticama u roku od 1 (jedne) godine od dana izdavanja potrošačke kartice.

Za prijavnicu kliknite OVDJE
Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Oglasi

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE