NaslovnicaBesplatne nagradne igreRed Bull natjecanje: Red Bull Tryouts

Red Bull natjecanje: Red Bull Tryouts

Trajanje:

Red Bull natjecanje započinje 02.03.2023. i završava 30.04.2023.

Nagrade:

  1. Glavna nagrada je: putovanje u Spielberg (Red Bull Ring) na utrku za VN Austrije za pobjednika i jednu pratnju. Pobjednika Natjecanja ćemo kontaktirati e-poštom.
  2. Nagrada za drugo mjesto je Red Bull Racing hoodie, kapa i ruksak.
  3. Nagrada za treće mjesto je Red Bull Racing majica i kapa.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe u Hrvatskoj koje u vrijeme prijave imaju 18 ili više godina.

Pravo sudjelovanja nemaju direktori, dužnosnici i zaposlenici organizatora, njegova matična i bilo koja s njim povezana društva, podružnice, zastupnici, bilo koja društva uključena u razvoj ili produkciju natjecanja, stručni savjetnici, pružatelji usluga treće strane odnosno reklamne ili promotivne agencije uključene u ovo natjecanje te članovi neposredne obitelji i osobe koje žive u zajedničkom kućanstvu takvih osoba (neovisno o zakonskom srodstvu).

Kako sudjelovati?

  1. Za uspješnu prijavu na natjecanje, posjetite www.redbull.hr/tryouts i slijedite navedene upute korak po korak, što uključuje navođenje traženih podataka u cilju prijave (npr. ime i adresa e-pošte). Nadalje, ako se prijavite putem društvenih mreža npr. Facebook, Twitter ili Google+, možda ćemo tražiti dodatne informacije (npr. dob ili lokacija).
  2. Morat ćete odigrati tri mini-igre na stranici www.redbull.hr/tryouts da biste uspješno sudjelovali u natjecanju, a zatim predati rezultat.
  • Ne postoji ograničenje broja prijava koje se mogu unijeti
  • U prvi krug natjecanja ulaze svi koje završe sve tri mini igre na www.redbull.hr/tryouts.
  • Svi natjecatelji koji su ušli u prvi krug moraju zatim predati rezultat i osobne podatke.

Izvlačenje dobitnika

Onaj natjecatelj koji ostvari najbolje vrijeme u igri i preda rezultate na službenu listu rezultata, smatrat će se pobjednikom natjecanja.

Za detaljnije informacije o postupku odabira obratite se na e-poštu: [email protected].

Ako odabrani pobjednik natjecanja ne ispunjava kriterije prihvatljivosti utvrđene ovim Uvjetima, idući najbolji natjecatelj postaje pobjednik Natjecanja.

Objava dobitnika i preuzimanje nagrada

Kontaktni podaci koje navedete u svojoj prijavi za Natjecanje koristit će se da bi Vas se obavijestilo o nagradi na koje ste ostvarili pravo, stoga molimo da osigurate njihovu ažurnost i točnost. Organizator će s pobjednikom natjecanja kontaktirati koristeći broj telefona ili adresu e-pošte navedenu tijekom prijave za Natjecanje. Nakon obavijesti, pobjednik Natjecanja će dobiti upute o načinu preuzimanja
nagrade.

Ako s pobjednikom natjecanja nije moguće kontaktirati ili nije dostupan, odnosno nije zatražio svoju nagradu u navedenom razdoblju, Organizator pridržava pravo ponuditi nagradu sljedećem sudioniku koji ispunjava uvjete, odabranom u skladu s Postupkom odabira.

Pravila

Za sudjelovanje posjetite http://www.redbull.hr/tryouts

Za detaljna pravila posjetite Red Bull web stranicu.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x