NaslovnicaDobitnici nagradne igreRomerquelle nagradna igra 2021: Romerquelle i Bosch održivo osvježenje!

Romerquelle nagradna igra 2021: Romerquelle i Bosch održivo osvježenje!

 

Dosadašnji dobitnici Romerquelle nagradne igre su navedeni OVDJE

Romerquelle nagradna igra traje od 14.6.2021. u 00.00.00 i traje do 8.8.2021. u 23.59.59

Nagradni fond uključuje:
GLAVNE NAGRADE:
10 x Bosch samostojeći hladnjak sa zamrzivačem na dnu XXL, model KGN56XLEA
5 x Bosch perilica rublja, model WAU28S90BY
DVOTJEDNE NAGRADE:
18 x Bosch vakuumski štapni mikser, model MS6CB61V1
105 x Romerquelle rPET rashladna torba s proizvodimana
Nagradni fond iznosi ukupno 126.442,00 kn

Pravo sudjelovanja imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 16 (šesnaest) godina osim zaposlenika Priređivača i članova njihove uže obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre te supružnici i djeca), kao i zaposlenika svih prodajnih mjesta u kojima će se prodavati proizvodi koji su uključeni u promociju te članova njihove uže obitelji.

Proizvodi koji sudjeluju u nagradnoj igri su proizvodi priređivača iz kategorije Romerquelle vode, i to: Romerquelle gazirana i negazirana voda u pakiranju od 0,5 L, 1.5 L, Romerquelle Emotion okusi Limunska trava, Kupina i limeta, Jabuka i crveni ribiz u pakiranju 0,5 L, Romerquelle Biolimo gazirana voda okusi limun, limeta i menta, te naranča, mango i marakuja u pakiranju 0,375 L u plastičnoj (PET) ambalaži.

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 16 (šesnaest) godina koje za vrijeme trajanja naradne igre kupe barem jedan proizvod definirah pravilima te pošalju SMS poruku sadržaja ROMER, broj računa, ime, prezime i adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60141. Troškove sudjelovanja (slanje SMS poruka) snose sudionici nagradne igre. Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (s PDV-om) ili 1,92 kn (bez PDV-a).

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Jedan račun može samo jednom biti iskorišten za sudjelovanje u nagradnoj igri, neovisno o broju proizvoda naznačenih na računu. Ako isti broj računa bude ponovno poslan, ta će prijava biti proglašena nevažećom. Svi zaprimljeni brojevi računa bit će pod nadzorom priređivača i odbit će se ako nisu nabavljeni putem zakonitih i dopuštenih prodajnih kanala. Svi brojevi računa koji su reproducirani, udvostručeni, izmišljeni ili promijenjeni na bilo koji način tako da ne mogu biti potvrđeni kao zakoniti, bit će odbijeni.

Nagradno izvlačenje dvotjednih nagrada odvijat će se metodom slučajnog odabira, i to:
28.lipnja 2021.,
12. srpnja 2021.
26. srpnja 2021.
U svakom pojedinom dvotjednom izvlačenju izvlače se dobitnici 6 komada Bosch vakuumski štapnih miksera i 35 komada Romerquelle rPET rashladnih torbi s proizvodina.

Nagradno izvlačenje glavnih nagrada odvijat će se metodom slučajnog odabira 13.8.2021. Dobitnici nagradne igre bit će izvučeni metodom slučajnoga odabira s pomoću računalnoga sustava. U izvlačenju glavnih nagrada mogu sudjelovati i dobitnici dvotjednih nagrada, i to isključivo s nedobitnim računom (nedobitnim računom se smatra novi račun dobitnika dvotjedne nagrade, a ne dobitni račun na temelju kojeg je dobitnik već osvojio dvotjednu nagradu).

Javna izvlačenja svih nagrada obavljat će se u poslovnim prostorijama Priređivača na adresi u Zagrebu, Sachsova 1, kojima će prisustvovati tročlano povjerenstvo koje čine dva predstavnika Priređivača i jedan predstavnik društva NTH MOBILE d.o.o., Varaždin, Međimurska 28, OIB: 12385860076.

Imena svih dobitnika u nagradnoj igri bit će objavljena na mrežnoj stranici Priređivača https://hr.coca-colahellenic.com/ u roku od 8 dana od nagradnoga izvlačenja. Dobitnike će priređivač obavijestiti o osvojenoj nagradi pisanim putem i telefonski na broj telefona s kojeg su poslali SMS prilikom registracije u promociji, i to u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Osvojene nagrade se dostavljaju njihovim dobitnicima od strane Priređivača u roku od 30 dana od dana kad ih Priređivač obavijesti o dobivenoj nagradi. Nagrade se šalju na adresu dobitnika iz SMS poruke. Dobitnike koji ne preuzmu nagradu u roku od 30 dana otkad ih je Priređivač obavijestio o dobivenoj nagradi, Priređivač će ponovno u roku od idućih 8 dana telefonski obavijestiti o dobitku te odrediti dodatni rok za podizanje nagrada, koji ne može biti kraći od 8 niti duži od 15 dana. Ako dobitnik niti u tom dodatnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu

Romerquelle nagradna igra traje do 8.8.2021., a detaljna pravila možete pronaći OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE