Oglasi
NaslovnicaAktivne nagradne igreROTO nagradna igra za 10 x PS5 i FC24!

ROTO nagradna igra za 10 x PS5 i FC24!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

ROTO nagradna igra se provodi od 9.5.2024. do 3.7.2024. u Roto dinamic prodajnim objektima i internet prodavaonici. Popis prodajnih objekata dostupan je na internetskoj stranici www.rotodinamic.hr/stizurundenagrada/lokator.html

Nagrade:

 • Glavna nagrada: 10 x PlayStation 5 + igra FC24 (pojedinačna vrijednost nagrade 548,73 EUR)
 • Dnevne nagrada: 1.620 x Roto dinamic navijački pivski paket (pojedinačna vrijednosti nagrade 21 EUR)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Priređivača i tvrtke New Level d.o.o. te članova njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

Oglasi
 1. Na bilo kojem Roto dinamic prodajnom objektu ili na Roto Internet prodavaonici napraviti kupnju u iznosu od najmanje 25,00 EUR ili kupiti najmanje jedan od posebno naznačenih proizvoda.
 2. Prijaviti sudjelovanje na jedan od dva način:
  • Slanjem SMS poruke na 60777 sadržaja: ROTO, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto). Cijena SMS poruke je 0.32EUR, PDV uključen.
   ili
  • Ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici www.rotodinamic.hr/stizurundenagrada
 3. Originalni račun sačuvati do kraja nagradne igre.

Popis prodajnih ROTO objekata dostupan je na internetskoj stranici www.rotodinamic.hr/stizurundenagrada/lokator.html

Napomena

 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput.
 • U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika za dnevne nagrade bit će održano prvog radnog dana nakon dana za koji se izvlače dobitnici. Na primjer, dobitnici za dnevne nagrade za 6.5.2024. bit će izvučeni 7.5.2024. i tako dalje. Za svaki dan trajanja nagradne igre (osim za 30. 5. 2024. i 22. 6. 2024. koji su neradni dani) bit će izvučeno 30 dobitnika za dnevnu nagradu. Ako za neki dan nije moguće izvući dobitnike za sve nagrade, one će biti prebačene u izvlačenje za sljedeći dan.

Oglasi

Izvlačenje dobitnika za glavne nagrade bit će održano 4. 7. 2024. između svih primljenih prijava za trajanja nagradne igre. Jedna osoba može osvojiti jednu nagradu u jednom izvlačenju.

Objava dobitnika

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internetskoj stranici www.rotodinamic.hr/stizurundenagrada.

Preuzimanje nagrada

Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik ne može osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici.

Oglasi

Pravila i prijava

Za sudjelovanje posjetite www.rotodinamic.hr

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x