NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDeterdženti i sredstva za čišćenjeSaponia: Skeniraj Kaufland Card i bez ijedne mrlje do blistavih nagrada

Saponia: Skeniraj Kaufland Card i bez ijedne mrlje do blistavih nagrada

Trajanje:

Saponia nagradna igra traje u Kauflandu od 28.11.2023. u 00:00:00 sati do 24.12.2023 do 23:59:59 sati.

Nagrade:

  • 5 x Perilica rublja Miele pojedinačne vrijednosti 1.112,73 € / 8.383,83 kn
  • 5 x Sušilica rublja Miele pojedinačne vrijednosti 1.147,53 € / 8.646,03 kn
  • 50 x poklon paket Saponije

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja imaju sve punoljetne fizičke osobe s mjestom prebivališta ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj koji su članovi Kaufland Card programa vjernosti te ispune uvjete iz pravila, osim radnika Saponije d.d., Kaufland Hrvatska k.d., i povezanih agencija te članova njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati?

  1. Za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem prodajnom mjestu Kaufland Hrvatska k.d. napravite kupnju minimalno 2 proizvoda robnih marki: Faks helizim, (praškasti, tekući i kapsule), Nila i Ornel i skenirajte vlastitu Kaufland karticu programa vjernosti – Kaufland Card.
  2. Sačuvajte račun kao dokaz o kupovini do preuzimanja nagrade
  3. Prijavite se za sudjelovanje slanjem SMS poruke sljedećeg sadržaja na broj 60060: Ključnu riječ SAPONIA, broj računa, broj Kaufland Card-a, ime i prezime, adresa i grad (npr. SAPONIA 1234/123/1, Ivan Horvat, Osječka bb, Osijek 31000).

Napomene za kupnju proizvoda:

Moguće je kombinirati proizvode istih ili različitih navedenih robnih marki (npr. to mogu biti 2 ista proizvoda robne marke ili 2 proizvoda različitih robnih marki. Mogu postojati kombinacije npr. 1 Faks helizim deterdžent i jedan Ornel omekšivač, kao i opcija kupnje jednog Faks helizim deterdženta i Faks helizim kapsula, odnosno 2 ista proizvoda robne marke; 2 Faks helizim deterdženta, 2 Ornela, 2 Nile i druge kombinacije).

Slanje SMS poruka:

Cijena SMS-a je 0,32 € / 2,40 kn (PDV uključen). Troškove sudjelovanja (slanje SMS poruka) snose sudionici nagradne igre. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Isti račun moguće je prijaviti samo jednom. Isti korisnik u nagradnoj igri može sudjelovati s više različitih računa, ali jedan korisnik može dobiti najviše 1 nagradu.

Napomene za prijavu:

  • Sudionik je dužan sačuvati račun kao dokaz o kupovini do preuzimanja nagrade.
  • Priređivač nagradne igre zadržava pravo tražiti na uvid račun kao dokaz.
  • Ako sudionici nagradne igre pošalju pogrešne, nepravilne ili izmišljene brojeve računa, Priređivač i Kaufland Hrvatska k.d. ne snose nikakvu odgovornost.
  • Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem SMS-ova, ali jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Priređivač ne snosi nikakvu odgovornost za zakašnjele, izgubljene ili krivo upućene prijave.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje imena dobitnika nagrada održat će se 26.12.2023. u 11:00 sati. U izvlačenje ulaze prijave pristigle do zaključno 24.12.2023.g. do 23:59:59 sati. Izvlačenje će se izvršiti iz jedinstvene baze podataka svih prijava pristiglih putem SMS poruka, nasumičnim odabirom putem računala u prostorima Saponije Izvlačenje će nadzirati Komisija od 3 predstavnika Saponije.

Objava dobitnika

rezultati i dobitnici bit će objavljeni na internet stranicama Saponije i Facebook stranici Saponia najkasnije 8 radna dana nakon izvlačenja. Javne objave rezultata bit će uklonjene u najkraćem roku, odnosno istekom svrhe navedene objave a sve u svrhu poštivanja propisa vezanih uz zaštitu osobnih podataka.

Rok za podizanje nagrada

Rok za podizanje nagrada je 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku iz prethodnog stavka ovog članka svoje nagrade, priređivač će ponovo u roku od 8 dana od isteka roka za podizanje nagrada obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok od 15 dana za podizanje nagrade. Ako dobitnik u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač je dužan popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija Republike Hrvatske.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti uručene osobno, a dobitnici će o nagradama biti obaviješteni pismenim putem i telefonom u roku od 8 dana od dana izvlačenja.

Dobitnik je prilikom preuzimanja nagrade dužan pokazati račun i predočiti svoje osobne podatke, te svojim potpisom da je preuzeo nagradu, priznaje da prestaju sve daljnje obveze priređivača prema dobitniku.

Priređivač ne može bez pismene suglasnosti dobitnika objaviti o njemu članak u kojemu će se nalaziti njegovi osobni podaci. Izjavom o odobravanju radnji iz prethodnog teksta, dobitnik se odriče prava na naknadu.

Pravila

Detaljna pravila potražite na www.kaufland.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x