NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojSchwarzkopf nagradna igra uz Gliss i Taft: Schwarzkopf nagrađuje!

Schwarzkopf nagradna igra uz Gliss i Taft: Schwarzkopf nagrađuje!

Trajanje:

Schwarzkopf nagradna igra će se održati od 1.2.2024. do 29.2.2024. na svim Bipa prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske na kojima je moguće kupiti proizvode.

Nagrade:

 • 5 x Rowenta Express Shine Uređaj za ravnanje kose
 • 5 x Rowenta Ultimate Experience Virtuose Rotirajuća Četka 2u1
 • 5 x Rowenta Aquasoft Wet&Dry Depilator 3u1
 • 30 x Henkel Poklon Paket

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri i pravo na nagradu imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina sa stalnim prebivalištem ili boravištem i poštanskom adresom u Hrvatskoj.

Iz sudjelovanja u nagradnoj igri isključeni su zaposlenici priređivača, zaposlenici tvrtke New Level d.o.o. i članovi njihovih užih obitelji.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

 1. Kupiti bilo koji Gliss ili Taft proizvod
 2. Priajviti se:
  • Slanjem SMS poruke na broj 60777 sadržaja: BIPA, broj računa, ime i prezime, adresa ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto). Cijena poruke 0,32EUR, PDV uključen
   ili
  • Ispunjavanjem web obrazac na stranici www.bipa.hr/ponude/schwarzkopf-nagradna-igra

Primjer SMS poruke: BIPA, 12345/7501/1, Ivana Horvatic, Glavna ulica 1, 10000 Zagreb
Cijena SMS poruke je 0,32 €. U cijenu je uključen PDV.

Napomene:

 • Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa kupnjom pojedinačnog odgovarajućeg Proizvoda, prema ovim Pravilima. Jedan broj računa može se poslati samo jednom.
 • Svaki pojedinačni sudionik može osvojiti maksimalno jednu nagradu.
 • Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje

Izvlačenje će biti održano 1.3.2024.

Izvlačenje nagrada će se održat će gore navedenog datuma u prostorijama Henkel Croatia d.o.o., Budmanijeva 1, 10 000 Zagreb u 11:30 sati u prisustvu tročlane komisije o te će se o izvlačenju voditi zapisnik.

Svi zaprimljeni brojevi računa i osobni podaci sudionika nagradne igre spremaju se u jedinstvenu bazu podataka i sudjeluju u izvlačenju nagrada. Izvlačenje dobitnika izvršit će se računalnom aplikacijom, slučajnim odabirom iz baze svih primljenih prijava. U izvlačenju sudjeluju sve prijave zaprimljene u periodu trajanja nagradne igre od 1.2.2024. u 00:00:00 do 29.2.2024. do 23:59:59.

Računi kupnje izvan navedenih datuma nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Objava dobitnika

Rezultati izvlačenja bit će objavljeni u roku 8 dana nakon završetka nagradne igre na internetskoj stranici www.level.hr

Obavijest o dobitku

Sudionici će biti obaviješteni o nagradi pismenim putem, SMS-om ili e-mail-om na kontakt podatke koje su dostavili prilikom prijave računa, najkasnije 8 dana nakon izvlačenja rezultata.

Sudjelovanjem u nagradnoj igri, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i prezime te grad ili mjesto mogu objaviti na internetskoj stranici www.level.hr u svrhu transparentnosti prilikom izvlačenja dobitnika.

Preuzimanje nagrade

Nagrade se mogu preuzeti u dogovoru s priređivačem, najkasnije 30 dana od primitka obavijesti o dobivenoj nagradi.

Ako izvučeni dobitnik ne pošalje sve potrebne kontakt podatke za dostavu nagrade unutar 30 dana od dana obavijesti o dobivenoj nagradi ili ne preuzme nagradu u roku od 30 dana od dana obavijesti o dobitku, priređivač će ponovno u daljnjem roku od 8 dana obavijestiti dobitnika o dobitku i odrediti naknadni rok od 14 dana od prijema te obavijesti za dostavu svih potrebnih kontakt podataka priređivaču za dostavu nagrade ili preuzimanje nagrade. Uz uvjet dokazivanja kupnje računom i dostave podataka priređivaču, dobitnik mora preuzeti nagradu u rokovima iz pravilnika.

Pravila i prijava

Za sudjelovanje posjetite www.bipa.hr/ponude/schwarzkopf-nagradna-igra

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x