NaslovnicaKategorije nagradnih igaraTrgovineSkuter pustolovina u Ultra Grosu

Skuter pustolovina u Ultra Grosu

skuter-pustolovina-ultra-gros-2011U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici koji kupe jedan proizvod iz linija sljedećih trgovačkih marki Lenor, Jar, Ariel, Tide, Dreft, Dash deterdžent u pakiranjima od 2kg, 1.5l, 3kg, 3l ili većim  (u daljnjem tekstu: „Proizvod”) u prodavaonicama Ultra Gross članica na području Republike Hrvatske u periodu 01.09.-31.10.2011.

Ultra Gross članice koje sudjeluju u nagradnoj igri su:
SONIK d.o.o.,VRUTAK d.o.o.,PULJANKA d.d.,PULAKVARNER PUNAT TRGOVINE d.o.o.,JADRANKA TRGOVINA DOO .LOSINJ,VICTA d.o.o.,DJELO d.o.o. Unesic,RIBOLA d.o.o.,PPK BJELOVAR d.d.,TP VARAŽDIN d.o.o.,STRAHINJCICA d.o.o.,UNION d.d.,MIP,PREHRANA,LA-VOR TRADE DOO BUZET ,JERUZALEM – RIJEKA DOO,VALALTA d.o.o. ROVINJ, DURAVIT DOO PULA

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici nakon kupovine proizvoda trebaju na kopiji računa napisati svoje osobne podatke: Broj računa, Ime i Prezime; Adresa i mjesto stanovanja, broj telefona i datum rođenja  te  ubaciti u predviđenu kutiju za to u prodajnom mjestu u jednoj od gore navedenih članica Ultra Grossa. U nagradnom izvlačenju sudjelovati će sve prijave koje budu ubačene u kutiju na prodajnom mjestu s datumom najkasnije 31.10.2011.

U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničen broj puta, ali može osvojiti samo jednu nagradu za koju je izvučen prvi put. U slučaju da jedna osoba bude izvučena više od jednog puta, imat će pravo na nagradu za koju je izvučena prvi puta i više neće imati pravo na nagradu u ovoj nagradnoj igri.Po jednom računu je moguće poslati samo prijavu. Jedna osoba može poslati neograničeni broj prijava, ali sa različitim brojem računa.

Izvlačenje dobitnika održat će se 22.11.2011. u sjedištu Ultra Gross uprave, Rudeška cesta 14, 10 000 Zagreb, te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika izvlačenjem kopija računa sa osobnim podacima pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje. Izvlačenje će se održati prema slijedećem rasporedu:

SONIK d.o.o. ( izvlači se dobitnik 1 skutera)
VRUTAK d.o.o. ( izvlači se dobitnik 1 skutera)
PULJANKA d.d. PULA( izvlači se dobitnik 1 skutera)
KVARNER PUNAT TRGOVINE d.o.o. ( izvlači se dobitnik 1 skutera)
JADRANKA TRGOVINA DOO M.LOSINJ( izvlači se dobitnik 1 skutera)
VICTA d.o.o. ( izvlači se dobitnik 1 skutera)
DJELO d.o.o. Unesic( izvlači se dobitnik 1 skutera)
RIBOLA d.o.o. ( izvlači se dobitnik 1 skutera)
PPK BJELOVAR d.d. ( izvlači se dobitnik 1 skutera)
TP VARAZDIN d.o.o. ( izvlači se dobitnik 1 skutera)
STRAHINJCICA d.o.o. ( izvlači se dobitnik 1 skutera)
MIP( izvlači se dobitnik 1 skutera)
VALALTA d.o.o. ROVINJ  ( izvlači se dobitnik 1 skutera)
DURAVIT DOO PULA( izvlači se dobitnik 1 skutera)
LA-VOR TRADE DOO BUZET i JERUZALEM – RIJEKA DOO( izvlači se dobitnik 1 skutera)
PREHRANA i UNION d.d. ( izvlači se dobitnik 1 skutera)

Dobitnike će će o dobitku obavijestiti usmeno i pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrada i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrada.Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon uvida u valjani račun koji je izvučen u protivnom gubi pravo na nagradu.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE