Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraTrgovineSkuter pustolovina u Ultra Grosu

Skuter pustolovina u Ultra Grosu

Oglasi

skuter-pustolovina-ultra-gros-2011U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici koji kupe jedan proizvod iz linija sljedećih trgovačkih marki Lenor, Jar, Ariel, Tide, Dreft, Dash deterdžent u pakiranjima od 2kg, 1.5l, 3kg, 3l ili većim  (u daljnjem tekstu: „Proizvod”) u prodavaonicama Ultra Gross članica na području Republike Hrvatske u periodu 01.09.-31.10.2011.

Ultra Gross članice koje sudjeluju u nagradnoj igri su:
SONIK d.o.o.,VRUTAK d.o.o.,PULJANKA d.d.,PULAKVARNER PUNAT TRGOVINE d.o.o.,JADRANKA TRGOVINA DOO .LOSINJ,VICTA d.o.o.,DJELO d.o.o. Unesic,RIBOLA d.o.o.,PPK BJELOVAR d.d.,TP VARAŽDIN d.o.o.,STRAHINJCICA d.o.o.,UNION d.d.,MIP,PREHRANA,LA-VOR TRADE DOO BUZET ,JERUZALEM – RIJEKA DOO,VALALTA d.o.o. ROVINJ, DURAVIT DOO PULA

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici nakon kupovine proizvoda trebaju na kopiji računa napisati svoje osobne podatke: Broj računa, Ime i Prezime; Adresa i mjesto stanovanja, broj telefona i datum rođenja  te  ubaciti u predviđenu kutiju za to u prodajnom mjestu u jednoj od gore navedenih članica Ultra Grossa. U nagradnom izvlačenju sudjelovati će sve prijave koje budu ubačene u kutiju na prodajnom mjestu s datumom najkasnije 31.10.2011.

Oglasi
Oglasi

U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničen broj puta, ali može osvojiti samo jednu nagradu za koju je izvučen prvi put. U slučaju da jedna osoba bude izvučena više od jednog puta, imat će pravo na nagradu za koju je izvučena prvi puta i više neće imati pravo na nagradu u ovoj nagradnoj igri.Po jednom računu je moguće poslati samo prijavu. Jedna osoba može poslati neograničeni broj prijava, ali sa različitim brojem računa.

Izvlačenje dobitnika održat će se 22.11.2011. u sjedištu Ultra Gross uprave, Rudeška cesta 14, 10 000 Zagreb, te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika izvlačenjem kopija računa sa osobnim podacima pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje. Izvlačenje će se održati prema slijedećem rasporedu:

SONIK d.o.o. ( izvlači se dobitnik 1 skutera)
VRUTAK d.o.o. ( izvlači se dobitnik 1 skutera)
PULJANKA d.d. PULA( izvlači se dobitnik 1 skutera)
KVARNER PUNAT TRGOVINE d.o.o. ( izvlači se dobitnik 1 skutera)
JADRANKA TRGOVINA DOO M.LOSINJ( izvlači se dobitnik 1 skutera)
VICTA d.o.o. ( izvlači se dobitnik 1 skutera)
DJELO d.o.o. Unesic( izvlači se dobitnik 1 skutera)
RIBOLA d.o.o. ( izvlači se dobitnik 1 skutera)
PPK BJELOVAR d.d. ( izvlači se dobitnik 1 skutera)
TP VARAZDIN d.o.o. ( izvlači se dobitnik 1 skutera)
STRAHINJCICA d.o.o. ( izvlači se dobitnik 1 skutera)
MIP( izvlači se dobitnik 1 skutera)
VALALTA d.o.o. ROVINJ  ( izvlači se dobitnik 1 skutera)
DURAVIT DOO PULA( izvlači se dobitnik 1 skutera)
LA-VOR TRADE DOO BUZET i JERUZALEM – RIJEKA DOO( izvlači se dobitnik 1 skutera)
PREHRANA i UNION d.d. ( izvlači se dobitnik 1 skutera)

Dobitnike će će o dobitku obavijestiti usmeno i pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrada i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrada.Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon uvida u valjani račun koji je izvučen u protivnom gubi pravo na nagradu.OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi