Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

slastistika-nagradna-igra-natjecaj-za-advent-2013

Prijave za natječaj se primaju sod 18.09.2013 do 15.11.2013. godine.

Sudjelujte u kreativnom natječaju tako da:
1. kupite bilo koji Zvijezda margarin (Zvijezda stolni margarin, Zvijezda margarin za kreme, Zvijezda margarin sa aromom vanilije, Zvijezda klasik margarin ili Zvijezda miješani namaz s maslacem)
2. Napravite najoriginalniju jesensku slasticu koristeći Zvijezda margarin
3. postavite minimalno 3 fotografije koje će prikazati postupak izrade i finalni izgled vašeg kolača/ slastice (minimalno 2 fotografije postupka i jednu finalnu) te recept na www.slastistika.hr.
Na minimalno jednoj fotografiji mora biti vidljivo i pakiranje Zvijezda margarina. Svaki sudionik ovog natječaja može poslati neograničen broj fotografija.
4. Prema receptu, opisu i fotografijama komisija će izabrati 10 slastica koje su po njihovom izboru najoriginalnije.

NAGRADE
1. MJESTO – Putovanje u Beč za 2 osobe u organizaciji turističke agencije Atlas
Putovanje u Beč (Austrija) na dva dana, za dvije osobe na Advent u organizaciji Atlasa. Nagrada obuhvaća: prijevoz turističkim autobusom- polazak iz Zagreba, pratitelja Atlasa, smještaj u hotelu 4* na području Beča u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi jednog noćenja s buffet doručkom, službenog gradskog vodiča u Beču za razgled grada (obaveznog po austrijskim propisima), sve razglede prema programu, putno zdravstveno osiguranje te troškove organizacije i prodaje.

2. – 5. MJESTO – Elektronska kuhinjska vaga Gorenje designed by Karim Rashid

6. – 10. MJESTO – Sony CD player

Dobitnici će biti proglašeni najkasnije 25.11.2013. godine na web stranici www.slastistika.hr i na facebook stranici tvrtke Zvijezda d.d. https://www.facebook.com/Zvijezda

Detalje možete potražiti na slastistika.hr

Najnovije nagradne igre

Oglasi