NaslovnicaBesplatne nagradne igreSmoki nagradni natječaj 2021: Gricni Smoki – Nema greške!

Smoki nagradni natječaj 2021: Gricni Smoki – Nema greške!

Smoki nagradni natječaj traje od 26.04.2021 do 14.06.2020. godine.

Nagrada za sudionike koji imaju najviši score je jedan paket Smoki proizvoda za svaki tjedan održavanja nagradnog natječaja.
Ukupno 8 Smoki paketa
Poklon paket sadrži kutiju Smoki proizvoda odnosno 40 vrećica Smokija.

Pravo sudjelovanja imaju sve osobe, posjetitelji web stranice s prebivalištem na teritoriju Republike Hrvatske. Pravo na sudjelovanje u natječaju nemaju osobe zaposlene kod Organizatora niti osobe koje su na bilo koji način uključene u priređivanje natječaja.

Natječaj se organizira za sve posjetitelje web stranice www.gricnismoki.com koji za vrijeme trajanja natječaja posjete ovu web stranicu, upišu svoju email adresu, ime i odigraju igricu. Cilj igrice je sakupiti što više Smokija odnosno bodova u jednoj minuti igranja

Svakog tjedna će na listi za prethodni tjedan biti istaknuto 20 sudionika s najboljim rezultatima od kojih će prvi na listi dobiti nagradu. Po utvrđivanju ispravnosti rezultata, organizator će kontaktirati dobitnike putem emaila kako bi se dogovorili oko načina dostavljanja nagrade.

Imena pobjednika će bit objavljena na Facebook i Instagram stranici Smokija.

Organizator će pobjednicima dostaviti poklon pakete, najkasnije u roku 60 radnih dana nakon što je stupio u kontakt s pobjednicima koji ispunjavaju uvjete natječaja.

Za detaljna pravila Smoki nagradnog natječaja i sudjelovanje klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE