NaslovnicaBesplatne nagradne igreSmoki: WOW nagradni natječaj

Smoki: WOW nagradni natječaj

Trajanje:

Smoki nagradni natječaj traje u periodu od 15.06.2023 do 15.07. 2023.

Nagrade:

  • 5 x WOW paket koji sadrži nove Smoki WOW okuse, personalizirani Pop Art portret i Smoki WOW stikere

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja imaju svi pratitelji Facebook stranice (Smoki Hrvatska) stariji od 16 godina, s prebivalištem na teritorijiu Republike Hrvatske, koji su ispunili uvjete nagradnog natječaja.

Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju nemaju osobe zaposlene kod organizatora i njihovih povezanih društava, Agencije, kao, ni osobe koje na bilo koji način sudjeluju u priređivanju natječaja.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u WOW nagradnom natječaju Smokija potrebno je:

  1. Zapraviti Facebook stranicu Smoki Hrvatska
  2. Potrebno je u dijelu s komentarima ispod Smoki objave koja se nalazi na OVOM LINKU, ostaviti kreativan komentar (forma teksta, fotografije ili oboje), koji opisuje osjećaj koji izaziva novi Smoki WOW.

Izvlačenje dobitnika

Odabir pobjednika će se realizirati najkasnije do 25.7.2023. godine. tročlani žiri Organizatora će procijeniti usklađenost s vrijednostima branda Smoki te sadržajnu kvalitetu tumačenja.

Žiri će u obzir kod procjene uzeti sljedeće kriterije:

1.Originalnost sadržaja
2.Kreativnost
3.Kvaliteta i jasno komuniciranje
4.Faktor originalnosti i iznenađenja
5.Poruka koja se šalje

Objava dobitnika

Dobitnici će biti objavljeni na Facebook profilu-Smoki Hrvatska, označavanjem Facebook profila dobitnika u komentaru objave koja komunicira nagradni natječaj.

Napomene:

  • Sudionik može sudjelovati neograničen broj puta u nagradnom natječaju na Facebook-u, ali ima pravo na samo jednu nagradu.
  • Odluka stručnog žirija o pobjedniku je finalna te ne postoji mogućnost pritužbe
  • Organizator će diskvalificirati odgovore i opise koji su na bilo koji način uvredljivi, neprimjereni, sadrže elemente govora mržnje ili su na drugi način protuzakoniti, nemoralni i/ili namijenjeni reklamiranju proizvoda za koje Organizator smatra da su konkurentni proizvodima robne marke Smoki, biti će uklonjeni i obrisani, te neće biti uzeti u obzir u nagradnom natječaju.

Dostava nagrada

Po utvrđivanju ispravnosti sudjelovanja, organizator će kontaktirati dobitnike putem Facebook messenger-a, kako bi se prikupili osobni podaci dobitnika (ime, prezime, datum rođenja, adresa i broj telefona) radi uručenja nagrade i dogovora oko načina dostavljanja nagrade.

Organizator će dobitnicima dostaviti nagrade, najkasnije do 25.8.2023. nakon kontaktiranja dobitnika koji ispunjavaju uvjete natječaja i koji su dostavili sve potrebne podatke za dostavu i preuzimanje nagrade (ime, prezime, datum rođenja, adresa, broj telefona).

Napomena

  • Nagrade nije moguće zamijeniti za drugu robu ili usluge, niti je moguće za nagrade zahtijevati isplatu njihove novčane protuvrijednosti.
  • Ukoliko dobitnik nagrade ne odgovori na poruku putem Facebook Messengera putem koje je obavješten o osvajanju nagrade u razdoblju do 25.8.2023., smatrat će se da je dobitnik odustao od nagrade, a organizator nije više obvezan isporučiti nagradu tom dobitniku, te će nagradu dodijeliti drugom sudioniku sukladno kriterijima žirija.

Pravila

Za sudjelovanje posjetite Facebook stranicu Smoki Hrvatska

Za detaljna pravila „WOW nagradnog natječaja” za Smoki pod organizacijom Atlantic Štark i Atlantic Trade posjetite pravila Wow nagradnog natječaja.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x