NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviSomersby nagradna igra 2021: Osvježi ljeto i osvoji automobil Fiat

Somersby nagradna igra 2021: Osvježi ljeto i osvoji automobil Fiat

Somersby nagradna igra nagradna igra traje od 1.8.2021 do 31.8.2021

Dobitnici Somersby nagradne igre su navedeni u PDF dokumentu koji možete pronaći OVDJE

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
1 x FIAT 5001.0 BSG Hybrid Dolcevita vrijednosti 104.900,00 kn
10 x Ghetaldus poklon bon vrijednosti 1.000 kuna
10 x dm poklon bon vrijednosti 500 kuna
500 x Somersby poklon paket vrijednosti

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske naprave kupnju bilo kojeg Somersby proizvoda.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je broj računa prijaviti na jedan od dva načina:
1. poslati SMS-a sadržaja: SOMERSBY, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja
dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š,ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog
navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.
ili
2. ispuniti obrazac na www.somersby.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, adresu i kontakt broj mobitela).

Broj prijava putem obrasca na stranici www.somersby.hr ograničen je na jednu prijavu po osobi (jedna prijava na istu osobu i jedna prijava na isti kontakt broj mobitela ili telefona).

Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača
predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika nagrada održati će se 1. rujna 2021. u prostorijama priređivača uz prisustvo tročlane komisije i javnog bilježnika. Dobitnici nagrada bit će izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.somersby.hr. . Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti.

Somersby nagradna igra 2021 traje od 1.8.2021 do 31.8.2021, a za pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE