Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Spar nagradna igra “Proslavimo naših 15 godina zajedno!” traje u svim maloprodajnim objektima u periodu od 12.02.2020. do 10.03.2020. i ima jedno kolo.

Fond nagrada sastoji se od:
15 x PREMIUM VISA GOLD nagradnih kartica s raspoloživim iznosom potrošnje od 10.000,00 kuna po kartici
Kartice će biti iskoristive u roku od jedne godine od dana izdavanja i ne mogu zamijeniti za novac.

U nagradnoj igri pravo sudjelovanja imaju kupci koji:
1. U periodu od 12.02.2020. do 10.03.2020. u svim SPAR i INTERSPAR trgovinama i SPAR trafikama kupi najmanje 5 bilo kojih komadnih (ne odnosi se na težinske, odnosno vagane proizvode u količini manje od 1kg) proizvoda iz asortimana SPAR vlastitih robnih marki (uključuje robne marke: SPAR marka kvalitete, Despar, S-Budget, Spar Premium, Spar Natur Pur, Spar Vital, Spar free from, Spar Veggie, Spar BBQ, Spar Enjoy, Spar MediHelp, Spar Feine Küche, Spar Office, Spar Office Nature, Vrtovi Hrvatske, Tann, Silky Touch, Simpex Basic, Simpex Professional Simpex Color, Simpex Celebration, Rubin, Pascarel, Pascarel de Luxe, New York, Barbecue, Drive, Everton, te podmarku Quality by Spar: Lovely, Molly, Scotty, Fiffy, Splendid, Splendid Nature, Beauty Kiss, Pretty Baby, Pamina, Sun Kiss, Creative).
2. Prilikom izdavanja računa na blagajni, kupac će dobiti kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri. Kupon izlazi automatski iz blagajne za kupljenih najmanje pet bilo kojih komadnih (ne odnosi se na težinske, odnosno vagane proizvode u količini manje od 1kg) bilo koje od gore navedenihmarki.
3. Na svim SPAR i INTERSPAR prodajnim mjestima nalazi se po jedna kutija za ubacivanje kupona.Na kuponu je potrebno čitko upisati ime i prezime (obvezno), adresu (obvezno), broj mobitela ili telefona (opcionalno), e-mail adresu (opcionalno), te se potpisati (obvezno). Kuponi koji nisu ispunjeni na pravilan način, neće moći sudjelovati u izvlačenju.Kupon treba ispuniti i ubaciti u za to predviđeno mjesto najkasnije do 20.03.2020.

Javno izvlačenje dobitnika održat će se 27.03.2020.godine u 11.00 sati u INTERSPAR hipermarketu Retkovec, Branimirova 181, Zagreb. Regularnost izvlačenja kontrolirat će komisija od 3 člana koju će imenovati Uprava Priređivača, kao i javni bilježnik. Informacije o izvlačenju bit će objavljene najmanje tjedan dana unaprijed na web stranici www.spar.hr i Facebook stranici priređivača.

Priređivač će obavijestiti dobitnike o dobitku u roku od osam (8) dana od izvlačenja putem preporučene pošte, telefonski ili e-mailom. Nagrade će se moći preuzeti u odabranom SPAR supermarketu i INTERSPAR hipermarketu u Hrvatskoj uz predočenje važeće osobne iskaznice ili putovnice. Nagrade mogu preuzeti isključivo dobitnici. U slučaju da dobitnik iz objektivnih razloga ne može osobno preuzeti nagradu, osoba koja umjesto dobitnika preuzima nagradu mora imati važeću suglasnost ovjerenu kod javnog bilježnika. Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi