Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDjecaPrettybaby poklanja svaki mjesec do početka 2013

Prettybaby poklanja svaki mjesec do početka 2013

Oglasi

spar nagradnaigra prettybaby peleneU mjesečnom odabiru Pretty baby mjeseca mogu sudjelovati svi koji na portalu Pretty Baby objave online fotografiju djeteta u starosti od 0-3 godine.

Svaki mjesec u periodu od 20.02.2012. do 31.01.2013. fotografija s najviše glasova u mjesecu dobiva tromjesečnu zalihu pelena Pretty Baby.

Glasati može svaka osoba koja na portal postavi sliku i svaka osoba koja se registrira za glasanje na portalu. Za odabranu fotografiju osoba može glasati samo jedanput. Osoba koja postavi sliku na portal može glasati za svoju fotografiju također samo jedanput.

Oglasi
Oglasi

Zadnji radni dan u mjesecu se proglašava Pretty Baby mjeseca. Pobjednik je fotografija koja je osvojila najviše glasova. U slučaju da dvije ili više fotografija imaju isti broj glasova, pobjednik je fotografija koja je vremenski prije postavljena na portal.

Nagrada:
Tromjesečna zaliha Pretty Baby pelena sadrži 4 paketa Pretty Baby pelena po mjesecu, tako da ukupna tromjesečna zaliha iznosi 12 paketa pelena. U dogovoru sa pobjednikom se određuje veličina pelena koja se poklanja. Vrijednost tromjesečne nagrade iznosi 720 kuna.

Za sudjelovanje posjetite stranicu www.prettybaby.hrOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi