NaslovnicaDobitnici nagradne igreStaropramen nagradna igra 2021: Za ljubitelje dobrog piva, Praha by Staropramen nagrade...

Staropramen nagradna igra 2021: Za ljubitelje dobrog piva, Praha by Staropramen nagrade ima!

Dobitnici Staropramen nagradne igre su navedeni OVDJE

Trajanje:

Staropramen nagradna igra traje od 15. rujna 2021. u 00:00 h do 15. listopada 2021. godine. do 23:59 h, a održava se na području Republike Hrvatske u svim prodajnim mjestima KONZUM plus d.o.o. i Konzum Web shopu

Nagrade:

1 x MOTOCIKL PIAGGIO VESPA GTS 300 E5 SUPERSPORT
10 x Bluetooth zvučnik JBL FLIP 5
20 x Fujifilm Instax Mini 11 fotoaparat + Fujifilm fotopapir

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi punoljetni državljani RH osim zaposlenika Zagrebačke pivovare d.o.o., zaposlenika KONZUM plus d.o.o., zaposlenika društava koje sudjeluju u organizaciji ove nagradne igre te članova njihovih užih obitelji.

Proizvodi/pakiranja koja sudjeluju u nagradnoj igri su:

Brand/Robna marka Vrsta pakiranja Oznaka količine pakiranja
Staropramen povratna staklena boca 0,5L
Staropramen povratna staklena boca 0,33L
Staropramen limenka jedinično pakiranje 50cl
Staropramen limenka, multipakiranje (4x) 4 x 50cl
Staropramen dark limenka jedinično pakiranje 50cl
Staropramen Praha povratna staklena boca 0,5L
Staropramen Praha limenka jedinično pakiranje 50cl

Mehanizam nagradne igre

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igi se stječe kupovinom jednog od proizvoda iz Staropramen obitelji navedenih pravilima, koji mora biti naveden na računu iz bilo kojeg prodajnog mjesta KONZUM plus d.o.o. u Republici Hrvatskoj.

Kupac može sudjelovati u nagradnoj igri na 2 načina, ali uvijek s novim brojem računa za svaku kupnju:

  1. Slanjem SMS SMS poruku sadržaja:
    KONZUM, broj računa, ime, prezime, adresa i grad kupca na broj 60050.
    Cijena jedne SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen).
    Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja posebnih znakova kao što su hrvatska slova (npr. č, ć, ž, đ). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva i biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke
    ili
  2. Prijavom putem web stranice https://www.staropramen.com

Nakon slanja SMS poruke sa svim podacima, kupac će primiti SMS poruku sadržaja: “Postovani, hvala sto ste sudjelovali u nagradnoj igri.” te ista neće biti naplaćena kupcu.

Nakon prijave putem web-a sa svim potrebnim ispravno upisanim podacima, kupcu će biti prikaza poruka sadržaja: “Poštovani, hvala sto ste sudjelovali u nagradnoj igri.”

Izvlačenje dobitnika i objava dobitnika

Izvlačenje dobitnika svih nagrada održat će se 18.10.2021. godine u 10:30 sati u prostorijama priređivača, Zagrebačka pivovara d.o.o., na lokaciji Ilica 224, Zagreb uz prisustvo tročlane komisije imenovane od strane
priređivača.

Dobitnici nagrada se izvlače iz baze svih pristiglih tekstualnih SMS poruka poslanih na broj 60050 i web prijava nasumičnim odabirom.

Rezultati izvlačenja, odnosno dobitnici svih podijeljenih nagrada biti će objavljeni na web stranici https://www.staropramen.com/hr najkasnije 8 dana po završetku nagradne igre.

ISPORUKA I PREUZIMANJE NAGRADA

Priređivač će obavijestiti dobitnika o osvojenoj nagradi u roku od osam dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada telefonskim putem, e-mailom ili poštom.

Procedura za preuzimanje nagrada i ostvarivanje prava dobitnika navedena je kako slijedi:
a) dobitnik nagrade MOTOCIKL PIAGGIO VESPA GTS 300 E5 SUPERSPORT će nagradu preuzeti osobno u Zagrebu, a najkasnije do 01.02.2022. godine, u skladu s mogućnostima planirane proizvodnje navedenog modela, osim u slučaju više sile ili
izvanrednih okolnosti uzrokovanih virusom SARS-CoV-2;
b) dobitnici nagrade Bluetooth zvučnik JBL FLIP 5 će nagradu preuzeti osobno ili u dogovoru sa Zagrebačkom pivovarom
c) dobitnici nagrade Fujifilm Instax Mini 11 fotoaparat + Fujifilm fotopapir će nagradu preuzeti osobno ili u dogovoru sa Zagrebačkom pivovarom.

Prilikom preuzimanja nagrada dobitnik je obvezan dati na uvid dokaz identiteta koji odgovara podacima navedenim u SMS poruci ili web prijavi te original računa navedenog u SMS poruci ili web prijavi.

Pravila Staropramen nagradne igre

Staropramen nagradna igra 2021 traje do 15.10.2021., a za detalna pravila i prijavu putem web stranice posjetite https://www.staropramen.com

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE