NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviStaropramen nagradna igra: Probudi majstora grilla u sebi!

Staropramen nagradna igra: Probudi majstora grilla u sebi!

Trajanje:

Staropramen nagradna igra traje u periodu od 28.3.2024. do 30.4.2024. u 23:59h.

Nagrade:

 • 5 x Roštilj Everdure 4K pojedinačne vrijednosti 2.312,50 eur
 • 30 x Set Staropramen tanjura za pizzu

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi punoljetni državljani RH (fizičke osobe).

U nagradnoj igri ne smiju sudjelovati zaposleni u društvu Zagrebačke pivovare d.o.o., zaposlenika KONZUM plus d.o.o / Konzum.hr /web prodavaonica, zaposlenika poduzeća (GELD DATA, 404 agencija, BBDO) koje sudjeluju u organizaciji ove nagradne igre te članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre) i druge osobe koje su na bilo koji način izravno uključene u provedbu nagradne igre.

Proizvodi/pakiranja koja sudjeluju u nagradnoj igri su:

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je:

 1. Kupiti jedan od proizvoda navedenih pravilima nagradne igre iz bilo kojeg prodajnog mjesta Konzum plus d.o.o./Konzum.hr
 2. Sačuvati original računa do nagradnog izvlačenja
 3. Prijaviti se na jedan od dva načina:
  • Slanjem SMS poruke sadržaja: STAROPRAMEN, broj računa, ime, prezime, ulica, kućni broj, mjesto, poštanski broj
   kupca na broj 60060. Cijena jedne SMS poruke iznosi 0,32 EUR/sms (PDV uključen).
   Primjer ispravne SMS prijave: STAROPRAMEN, 1234/567/890, Pero Peric, Ilica 10, Zagreb, 10000
   Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja posebnih znakova kao što su hrvatska slova (npr. č, ć, ž, đ). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva i biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.
   ili
  • Popunjavanjem prijave na web stranici www.staropramen.com
   s podacima: ime, prezime, ulica, kućni broj, mjesto, poštanski broj, broj mobitela, e-mail, broj računa
   Primjer ispravne prijave putem Web obrasca: Ime: Pero; Prezime: Perić; Ulica: Ilica; Kućni broj: 10; Mjesto: Zagreb; Poštanski broj: 10000; Broj mobitela: 385912345678; E-mail: [email protected]; Broj računa: 123/4567/890

Napomene:

 • Kupac je dužan sačuvati original računa do nagradnog izvlačenja kao potvrdu kupnje Staropramen proizvoda
 • Ako se naknadnom provjerom ustanovi da je sudionikov fiskalni račun dvojben iz bilo kojeg opravdanog razloga, a izvučen je kao dobitnik nagrade, izvršit će se provjera originala računa
 • Svaki pojedini broj računa može se poslati/prijaviti samo jednom. Ako isti broj računa bude ponovno poslan s istog ili nekog drugog broja telefona i/ili ukoliko bude prijavljen više od jednog puta putem weba, ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • U slučaju jednokratne kupovine više od jednog proizvoda/pakiranja koja sudjeluju u nagradnoj igri kupac može poslati samo jednu tekstualnu SMS poruku za sudjelovanje u nagradnoj igri ili se može samo jednom prijaviti putem web-a uz napomenu da ukoliko kupac sudjeluje u nagradnoj igri putem slanja SMS poruka, tada kupac ne može s istim računom sudjelovati i
  putem web-a.
 • Svaki od sudionika nagradne igre ima pravo sudjelovati s neograničenim brojem poslanih SMS poruka i/ili prijava putem weba, ali svaki put sa novim brojem računa.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se 6.5.2024. godine u 10:30 sati u prostorijama priređivača, Zagrebačka pivovara d.o.o., na lokaciji Ilica 224, Zagreb.

Metodom slučajnog odabira, biti će izvučeni dobitnici koji su sudjelovali u periodu od dana 28.3.2024. g. 00:00h do dana 30.4.2024. g. 23:59h iz baze svih poslanih SMS poruka pristiglih tijekom trajanja nagradne igre i prijava putem weba na stranici www.staropramen.com

Objava dobitnika

Rezultati izvlačenja, odnosno dobitnici svih podijeljenih nagrada bit će objavljeni na web stranici www.staropramen.com/hr najkasnije 8 dana od dana izvlačenja nagrada.

Utvrđivanje broja računa

Priređivač zadržava pravo ne potvrditi potencijalnog dobitnika ukoliko:

 • se pojavi sumnja u istovjetnost podataka,
 • dobitnik nije predao svoje prave podatke ili je krivo upisao podatke prilikom prijave, uključujući i broj računa
 • se utvrdi da je sudionik sudjelovao u nagradnoj igri protivno Pravilima,
 • u drugim slučajevima u kojima dodjela nagrade ne bi bila moguća ili zakonita

Potencijalnim dobitnicima će se ispitivati istovjetnost izvučenog dobitnog broja računa s brojem originala računa koji je kupac dužan sačuvati do kraja nagradne igre. Krivotvoreni brojevi računa ili brojevi računa s neovlaštenim promjenama prilikom prijave bit će smatrani nevažećima. Računi koji glase na pravnu osobu također neće biti važeći.

Preuzimanje nagrada

Priređivač će obavijestiti dobitnika o dobivenoj nagradi u roku od osam dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada telefonskim putem, e-mailom ili poštom.

Procedura za preuzimanje nagrada i ostvarivanje prava dobitnika navedena je sljedeća:

 • a) Roštilj Everdure 4K – ukupno pet (5) nagrada će nagradu preuzeti osobno ili u dogovoru sa Zagrebačkom pivovarom,
 • b) Set Staropramen tanjura za pizzu – ukupno trideset (30) nagrada će nagradu preuzeti osobno ili u dogovoru sa Zagrebačkom pivovarom.

Prilikom preuzimanja nagrada dobitnik je obvezan dati na uvid dokaz identiteta koji odgovara podacima navedenim u SMS poruci ili web prijavi te original računa navedenog u SMS poruci ili web prijavi.

Pravila i prijava

Za detaljna pravila i prijavu putem web stranice posjetite www.staropramen.com

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x