NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviStella Artois: Za Stellu je Božić jedno divno putovanje!

Stella Artois: Za Stellu je Božić jedno divno putovanje!

Trajanje:

Nagradna igra uz Stella Artois pivo traje od 24.11.2023. godine u 00:00 h i traje do 31.12.2023. godine u 23:59 h na prodajnim mjestima

Nagrade:

 • 10 x Vaučer za putovanje u vrijednosti 1000 €

*Vaučer je iskoristiv godinu dana od datuma izdavanja – vaučer izdaje Globtour event d.o.o.

Priređivač nagradne igre

Zagrebačka pivovara d.o.o. za proizvodnju piva, alkoholnih i bezalkoholnih pića, Ilica 224, 10000 Zagreb, MB: 3214435 OIB: 83771985821

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi punoljetni državljani RH (fizičke osobe) osim zaposlenika Zagrebačke pivovare d.o.o., zaposlenika STUDENAC d.o.o., zaposlenika tvrtki koje sudjeluju u organizaciji ove nagradne igre te članova njihovih užih obitelji. Svojom prijavom u nagradnu igru sudionici potvrđuju da nisu zaposlenici tvrtki navedenih u ovom članku niti članovi njihovih užih obitelji.

Proizvodi/pakiranja koja sudjeluju u nagradnoj igri su:

 • Stella Artois 0,33L, povratna staklena boca
 • Stella Artois limenke od 50 cl
 • Stella Artois limenke 4 x 33 cl (multipakiranje)
 • Stella Artois limenke 4 x 50 cl (multipakiranje)

Kako sudjelovati?

 1. U periodu od 24.11.2023. do 31.12.2023. kupite Stella Artois proizvode u količini od minimalno 1 litre na prodajnim mjestima STUDENAC d.o.o
 2. Sačuvajte račun do nagradnog izvlačenja kao potvrdu kupnje Stella Artois proizvoda
 3. Prijavite se na jedan od dva načina:
  • Slanjem tekstualne SMS poruke sadržaja: STUDENAC, broj računa, ime, prezime, adresa, mjesto kupca i poštanski broj na broj 60478. Cijena jedne SMS poruke iznosi 0,32€/2,40 kn (PDV uključen).
   ili
  • Prijavom putem web stranice www.zagrebackapivovara.hr

Napomene:

 • Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja posebnih znakova kao što su hrvatska slova (npr. č, ć, ž, đ). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva i biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.
 • Svaki od sudionika nagradne igre ima pravo sudjelovati s neograničenim brojem poslanih SMS poruka i/ili prijava putem weba, ali svaki put sa novim brojem računa. Ako isti broj računa bude ponovno poslan s istog ili nekog drugog broja telefona i/ili ukoliko bude prijavljen više od jednog puta putem weba ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • Svaki sudionik u ovoj nagradnoj igri može osvojiti samo jednu nagradu

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se 03.01.2024. godine u 10:30 sati u prostorijama priređivača, Zagrebačka pivovara d.o.o., na lokaciji Ilica 224, Zagreb.

Iz baze svih poslanih SMS poruka pristiglih tijekom trajanja nagradne igre i prijava putem weba na stranici www.zagrebackapivovara.hr, metodom slučajnog odabira, biti će izvučeni dobitnici koji su sudjelovali u periodu od 00:00 h dana 24. studenog 2023. g. do 23:59 h dana 31. prosinca 2023. g. te se 03. siječnja 2024.g. izvlači 10 dobitnika Vaučer za putovanje u vrijednosti 1.000 €.

Objava dobitnika

Rezultati izvlačenja, odnosno dobitnici svih podijeljenih nagrada biti će objavljeni na web stranici www.zagrebackapivovara.hr najkasnije 8dana od dana izvlačenja nagrada.

Utvrđivanje broja računa

Nagrade će biti uručene nakon ispitivanja istovjetnosti izvučenog dobitnog broja računa s brojem originala računa koji su sudionici, odnosno dobitnici dužni sačuvati do dana preuzimanja nagrade.

Ispitivanje istovjetnosti računa izvučenog potencijalnog dobitnika provjeravat će se na način da dobitnik na adresu Zagrebačke pivovare, Ilica 224 pošalje original računa i to preporučenom pošiljkom s povratnicom ili slanjem fotografije računa na e-mail adresu: [email protected] te osobne podatke (ime i prezime te mobilni broj) kojima je sudjelovao/la u
nagradnoj igri.

Nagrade će se uručiti potvrđenim dobitnicima nakon potvrde točnosti i istovjetnosti izvučenog dobitnog broja računa s brojem originala računa.

Preuzimanje nagrada

Priređivač je obvezan obavijestiti dobitnika o dobivenoj nagradi u roku od osam dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada telefonskim putem, e-mailom ili poštom.

Prilikom preuzimanja nagrada dobitnik je obvezan dati na uvid dokaz identiteta koji odgovara podacima navedenim u SMS poruci ili web prijavi te original računa navedenog u SMS poruci ili web prijavi.

Pri preuzimanju nagrada, dobitnici će potpisati posebne potvrde o primitku nagrada

Pravila i prijava

Za prijavu putem web stranice posjetite www.zagrebackapivovara.hr

Za detaljna kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x