Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreSvijet na dlanu uz Kolektivu, Jutarnji i Generalturist

Svijet na dlanu uz Kolektivu, Jutarnji i Generalturist

Oglasi

koletiva-jutarnji-generalturist-nagradna-igra-2011Naš mali zeleni planet još uvijek je prevelik da bi istražili sve njegove ljepote i skrivene tajne u ovom životu, no kako je jednom rekao Dalaj Lama, svatko od nas trebao bi širiti horizonte i barem jednom godišnje otputovati nekamo gdje nikada prije nije bio.

Upravo takva prilika za putovanje života pruža vam se zahvaljujući Kolektivi koja je udružila snage s Jutarnjim listom i Generalturistom i organizirala Kolektiva Facebook nagradnu igru putem koje možete na naš račun odletjeti gdje god vam srce zaželi. Pobjednik ove igre osvojit će putovanje po izboru za dvije osobe u vrijednosti 20.000,00 kuna, a kako bi mu provod u New Yorku, Dubaiju ili možda Buenos Airesu bio što ugodniji i zabavniji, dobit će na dar i 500 eura džeparca.

Sudjelovanje u samoj igri vrlo je jednostavno, i što je najvažnije, potpuno besplatno. Instalirajte i pokrenite Kolektiva Facebook aplikaciju te pozovite sve prijatelje da postanu fanovi Kolektive na stranici www.facebook.com/kolektiva. Svakih nekoliko dana pokrenite aplikaciju kako bi vam se zbrojili bodovi prijatelja koji su postali novi fanovi Kolektive. Za svakog vašeg Facebook prijatelja koji je fan Kolektive dobit ćete jedan bod, a pobjednik je onaj koji na kraju skupi najviše bodova. U slučaju da osvojite nagradu, nemojte misliti da ste ograničeni samo na velike gradove. Vi samo uzmite najdražu osobu pod ruku, a naša najveća i najpouzdanija turistička agencija Generalturist isplanirat će za vas dvoje kompletno putovanje i osigurati vam istinski užitak u svakom kutku ove planete.

Oglasi
Oglasi

Ova nagradna igra Jutarnjeg, Generalturista i Kolektive traje do 4.4.2011., a Kolektiva će na svojoj Facebook stranici posljednjih nekoliko dana objavljivati trenutnu ljestvicu Kolektivaca s najviše bodova. Više informacija o nagradnoj igri i detaljnu listu pravila možete pronaći na stranici http://fbgamehr.kolektiva.net/.

Ne propustite svoju kartu za avanturu života. U svakom slučaju, ništa vas ne košta.OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi