Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreAll inclusive Riječke ljetne noći

All inclusive Riječke ljetne noći

Oglasi

teklic.hr all InclusiveNagradni natječaj traje do 02.07.2012. u 9 sati.

Pobjednik natječaja imate će priliku upoznati Rijeku i njenu okolicu i to uz vip all inclusive tretman. Smještaj je u Grand Hotelu Bonavia u samom središtu grada, na par koraka od gradske šetnice, mora, katedrale Sv. Vida, muzeja i galerija, atraktivnih mjesta za noćnu zabavu i opuštanje. Upravo Grand Hotel Bonavia nudi posjetiteljima sve ono što Rijeku čini posebnom. Nakon što se ugodno smjestite vrijeme je za razgledavanje Rijeke i to turističkim double-deckerom kojeg je oslikao poznati riječki slikar, prava riječka umjetnička legenda, Vojo Radoičić. Nakon razgledavanja, vrijeme je probate ukusne delicije u restoranu Le Mandrać u Voloskom, u kojem će Vam njihov poznati chef Deniz Zembo odabrati menu o kojem ćete pričati danima. Nakon uživanja u Zembovim gastro kreacijama krenuti ćete na izvedbu opere Cavalleria Rusticana u sklopu još jednih tradicionalnih Riječkih ljetnih noći. Imati ćete priliku uživati u operi koja je, potpuno zasluženo, već dvije godine zaredom dobila Nagradu publike.

Kako bi osvojili nagradu u ovom izdanju nagradnog natječaja od vas se traži da točne odgovore na kratka pitanja i da ukratko (do 300 znakova) objasnite zašto biste baš vi trebali posjetiti Rijeku i postati pobjednik nagradnog natječaja! Svoje odgovore šaljite putem online obrasca zajedno s imenom, prezimenom, adresom, brojem telefona i e-mail adresom.

Oglasi
Oglasi

Za sudjelovanje u natječaju posjetite ovu stranicuOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Prethodni članak
Sljedeći članak

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi