Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Tifon nagradna igra traje u periodu od 01. rujna 2020. do 31. listopada 2020. na prodajnim mjestima Tifona na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond se sastoji od sljedećih nagrada:
Glavne nagrade su:
1 x 100.000,00 kuna na potrošačkoj kartici
5 x 12.000,00 kuna na Tifon poklon kartici
10 x Poklon paket za njegu automobila pojedinačne vrijednosti 382,00 kuna
Dnevne nagrada (ukupno):
61 x Tifon poklon kartica s iznosom kupljenog goriva po prijavljenom dobitnom računu do maksimalne pojedinačne vrijednosti od 600,00 kuna
(ukupna maksimalna vrijednost dnevnih nagrada je 36.600,00 kuna)

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem Tifon prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske naprave kupnju najmanje 20L bilo kojeg EVO goriva i broj računa prijave na jedan od dva načina:
1. Slanjem SMS-a sadržaja: TIFON, broj fiskalnog računa, ime i prezime, adresa (ulica,
poštanski broj i mjesto) na broj 60221. Cijena jednog SMS-a je 2,40 kn, PDV uključen.
Primjer poruke: TIFON, 12345/037T/1, Ivan Horvat, Zadarska ulica 80, 10000 Zagreb
ili
2. Ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.tifon.hr

Ako je na prijavljenom računu kupljeno najmanje 20L EVO Premium goriva, prijava će u izvlačenju sudjelovati dvostruko (broj računa će biti provjeren računalnim putem te će prijava automatski biti dva puta upisana u bazu podataka za izvlačenje dobitnika).

U nagradnoj igri nije moguće sudjelovati s računima koji su plaćeni MOL Group prepaid i postpaid karticama koje su izdane pravnim osobama i glase na pravne osobe (MOL Group Gold Europe, MOL Group Gold Croatia, MOL Group Prepaid Croatia).

Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika dnevnih nagrada održat će se svakog radnog dana za prethodni dan, odnosno za sve prethodne dane za koje nisu izvučeni dobitnici. U izvlačenju dobitnika za dnevnu nagradu sudjeluju sve prijave primljene od 00:00 do 23:59 za pojedini dan nagradne igre.

Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada održat će se 4. studenog 2020.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu u jednom izvlačenju.

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena u roku od osam dana nakon izvlačenja na internet stranici www.tifon.hr Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti.

Za detaljna pravila nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJE , a za prijavu putem interneta kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi