Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreTportal i La Roche Posay nagrađuju

Tportal i La Roche Posay nagrađuju

Oglasi

tportal.hr i La Roche Posay nagradna igraKoža je prva na udaru vanjskih štetnih utjecaja i alergija te ju je potrebno dodatno zaštititi i njegovati. Za razliku od normalne, upravo je osjetljiva i netolerantna koža izloženija tim rizicima, a najčešći simptomi koji se manifestiraju na koži su osjećaj peckanja, bockanja te pojava crvenila.

Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije, alergija zauzima visoko četvrto mjesto među najraširenijem bolestima današnjice! Na globalnoj razini svaka druga osoba sklona je ovoj bolesti i netoleranciji.
Također, još jedna studija koju je nedavno napravio laboratorij La Roche Posay, u kojoj je ispitano više od 3.500 žena iz SAD-a, Brazila, Francuske, Njemačke i Kine pokazala je kako 40 posto žena pati od simptoma alergije i problema s netolerantnom kožom.

Tportal.hr je za čitateljice pripremio tri poklon paketa iz linije Toleriane Ultra.

Oglasi
Oglasi

Ukoliko imate kožu sklonu alergijama, krema Toleriane Ultra idealna je za vas. Ova krema namijenjena je svim tipovima osjetljive kože, osobama sklonim netoleranciji na uobičajenu kozmetiku i alergijama te je savršeno rješenje za uklanjanje gore navedenih simptoma. Linija Toleriane Ultra u potpunosti odgovara zahtjevima izrazito osjetljive kože te alergijama sklonoj koži, a preporučeni su i od francuske udruge za prevenciju alergija AFPRAL.

Nagradno pitanje glasi:
Koliki je postotak žena na svijetu koji ima problema s netolerantnom kožom i alergijama?

a) 10%
b) 40%
c) 30%
Točne odgovore šaljite na e-mail [email protected]. U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

Imena dobitnika biti će objavljena u četvrtak, 6. rujna na Tportalu.
Stranica nagradne igre se nalazi ovdjeOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi