NaslovnicaBesplatne nagradne igreTportal.hr: Osvojite novu Dr.Hauschka intenzivnu kremu

Tportal.hr: Osvojite novu Dr.Hauschka intenzivnu kremu

tportal-hr-nagradna-igra-dr-hauschka-intenzivna-kremaDr. Hauschka predstavlja novu intenzivnu kremu s podnevnim cvijetom! Intenzivna krema smanjuje iritacije i isušenost kože jer obnavlja njezinu prirodnu masnoću, uravnotežuje vlažnost isušenih područja sklonih iritacijama te smanjuje zatezanje. A mi vam ovom prilikom poklanjamo dvije kreme.

Podnevni cvijet raste u srcu Afrike, na sušnom pustinjskom terenu prekrivenom slanim pijeskom. Unatoč velikim vrućinama njegovi su listići zeleni i intenzivno crveni. Prilično su mesnati i prekriveni ljepljivom tekućinom u obliku malenih kuglica koje na suncu nalikuju ledenim kristalićima.

Podnevni cvijet, zahvaljujući svojoj sposobnosti prilagodbe na vrlo visokim temperaturama zadržava vlagu i zbog toga je dragocjen sastojak ove kreme. Dugotrajno njeguje kožu pri čemu na njoj ne ostavlja masni trag. Kremu obogaćuju i biljna ulja iz biodinamičkog uzgoja, odabrana zbog svojih aktivnih sastojaka i holističkog efekta na ljudski organizam.

Osim što ne sadrži mirise, sintetske boje niti konzervanse, Dr.Hauschka intenzivna krema s podnevnim cvijetom prošla je brojna dermatološka testiranja koja potvrđuju njezinu izvanrednu učinkovitost, a mogu ju koristiti i djeca.

Tportal poklanja dvije kreme.
Nagradno pitanje glasi:
Na kojem kontinentu raste podnevni cvijet?

a) Aziji
b) Australiji
c) Africi
Točne odgovore šaljite na e-mail [email protected]. U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

Imena dobitnika biti će objavljena srijedu, 5. rujna na Tportalu.
Stranica nagradne igre se nalazi ovdje

Avon SuperDrama možete odigrati u ovoj nagradnoj igri:
Budi.IN: osvojite Avon SuperDrama maskaru

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE