Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreTportal.hr: Osvojite novu Dr.Hauschka intenzivnu kremu

Tportal.hr: Osvojite novu Dr.Hauschka intenzivnu kremu

Oglasi
Oglasi

tportal-hr-nagradna-igra-dr-hauschka-intenzivna-kremaDr. Hauschka predstavlja novu intenzivnu kremu s podnevnim cvijetom! Intenzivna krema smanjuje iritacije i isušenost kože jer obnavlja njezinu prirodnu masnoću, uravnotežuje vlažnost isušenih područja sklonih iritacijama te smanjuje zatezanje. A mi vam ovom prilikom poklanjamo dvije kreme.

Podnevni cvijet raste u srcu Afrike, na sušnom pustinjskom terenu prekrivenom slanim pijeskom. Unatoč velikim vrućinama njegovi su listići zeleni i intenzivno crveni. Prilično su mesnati i prekriveni ljepljivom tekućinom u obliku malenih kuglica koje na suncu nalikuju ledenim kristalićima.

Podnevni cvijet, zahvaljujući svojoj sposobnosti prilagodbe na vrlo visokim temperaturama zadržava vlagu i zbog toga je dragocjen sastojak ove kreme. Dugotrajno njeguje kožu pri čemu na njoj ne ostavlja masni trag. Kremu obogaćuju i biljna ulja iz biodinamičkog uzgoja, odabrana zbog svojih aktivnih sastojaka i holističkog efekta na ljudski organizam.

Oglasi

Osim što ne sadrži mirise, sintetske boje niti konzervanse, Dr.Hauschka intenzivna krema s podnevnim cvijetom prošla je brojna dermatološka testiranja koja potvrđuju njezinu izvanrednu učinkovitost, a mogu ju koristiti i djeca.

Oglasi

Tportal poklanja dvije kreme.
Nagradno pitanje glasi:
Na kojem kontinentu raste podnevni cvijet?

a) Aziji
b) Australiji
c) Africi
Točne odgovore šaljite na e-mail [email protected]. U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

Imena dobitnika biti će objavljena srijedu, 5. rujna na Tportalu.
Stranica nagradne igre se nalazi ovdje

Avon SuperDrama možete odigrati u ovoj nagradnoj igri:
Budi.IN: osvojite Avon SuperDrama maskaru

Oglasi


OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi