Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

tportal-avon-nagradna-igra-super-dramaKozmetička kuća Avon predstavila je maskaru SuperDrama čije je zaštitno lice manekenka Irina Shayk. Ova maskara osigurava dvostruko djelovanje – dramatičan volumen i spektakularnu duljinu u samo jednom potezu, a mi smo za svoje čitateljice pripremili pet maskara!

Inovativna četkica s čekinjama koje izgledaju poput lopatica ventilatora nanosi dvostruko veću količinu maskare na trepavice u usporedbi s uobičajenim četkicama, a tu je i formula s jedinstvenom mješavinom laganih i silika pudera. Rezultat su trenutno maksimizirani volumen i duljina trepavica te vizualno i do 20 posto veće oči.

Isto tako, Avonova napredna višenamjenska formula maskare SuperDrama uključuje njegujuće čestice koje trepavice proširuju od korijena do vrha, dodatno naglašavajući njihovu gustoću i bujnost. Istovremeno, čestice produljuju svaku pojedinačnu trepavicu što ističe oči pa one izgledaju i do 20 puta veće. Ova revolucionarna četkica ne ostavlja grudice, a dizajnirana je kako bi maskaru na trepavice nanijela ravnomjerno, u samo jednom potezu.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri odgovorite na nagradno pitanje:
Koja poznata manekenka je zaštitno lice nove Avonove maskare SuperDrama?
a) Adriana Lima
b) Gisele Bundchen
c) Irina Shayk
Točne odgovore šaljite na e-mail nagradnjace@t-com.hr. U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

Imena dobitnika biti će objavljena u ponedjeljak, 27. kolovoza. na Tportalu
Stranica nagradne igre je ovdje

Najnovije nagradne igre

Oglasi