Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreTportal: Osvojite novu Avonovu maskaru SuperDrama

Tportal: Osvojite novu Avonovu maskaru SuperDrama

Oglasi
Oglasi

tportal-avon-nagradna-igra-super-dramaKozmetička kuća Avon predstavila je maskaru SuperDrama čije je zaštitno lice manekenka Irina Shayk. Ova maskara osigurava dvostruko djelovanje – dramatičan volumen i spektakularnu duljinu u samo jednom potezu, a mi smo za svoje čitateljice pripremili pet maskara!

Inovativna četkica s čekinjama koje izgledaju poput lopatica ventilatora nanosi dvostruko veću količinu maskare na trepavice u usporedbi s uobičajenim četkicama, a tu je i formula s jedinstvenom mješavinom laganih i silika pudera. Rezultat su trenutno maksimizirani volumen i duljina trepavica te vizualno i do 20 posto veće oči.

Isto tako, Avonova napredna višenamjenska formula maskare SuperDrama uključuje njegujuće čestice koje trepavice proširuju od korijena do vrha, dodatno naglašavajući njihovu gustoću i bujnost. Istovremeno, čestice produljuju svaku pojedinačnu trepavicu što ističe oči pa one izgledaju i do 20 puta veće. Ova revolucionarna četkica ne ostavlja grudice, a dizajnirana je kako bi maskaru na trepavice nanijela ravnomjerno, u samo jednom potezu.

Oglasi

Za sudjelovanje u nagradnoj igri odgovorite na nagradno pitanje:
Koja poznata manekenka je zaštitno lice nove Avonove maskare SuperDrama?
a) Adriana Lima
b) Gisele Bundchen
c) Irina Shayk
Točne odgovore šaljite na e-mail [email protected]. U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

Imena dobitnika biti će objavljena u ponedjeljak, 27. kolovoza. na Tportalu
Stranica nagradne igre je ovdje

Oglasi


OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi