Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreTportal poklanja epilator Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry

Tportal poklanja epilator Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry

Oglasi

tportal-nagradna-igra-braun-epilatorBez kabla, punjiv i u potpunosti vodootporan, Braun Silk-épil epilator namijenjen je uporabi u kadi ili pod tušem čime pruža najpraktičnije rješenje za epilaciju. I dok umirujući učinak vode osvježava i opušta vaše tijelo i um, epilacija postaje puno ugodnije iskustvo.

Uz Braun Silk-épil ne postoji ništa što bi vas moglo spriječiti da uživate u glatkim nogama i do četiri tjedna. A kako bi epilacija bila još ugodnija, Silk-épil Xpressive Wet & Dry ima i kotačiće za masažu koji pomažu nježno odstraniti dlačice. Patentirani Braunov sustav podizanja dlačica HairLift te pomična glava čine odstranjivanje dlačica učinkovitim i jednostavnim, nježno odstranjujući čak i dlačice duge svega 0,5 mm.

Ako ste se do sada izbjegavali epilatore, možda je konačno vrijeme za njih? Silk-épil Xpressive Wet & Dry nježno je i dugotrajno rješenje.

Oglasi
Oglasi

Za sudjelovanje u nagradnoj igri odgovorite na sljedeće nagradno pitanje:

Po čemu se Braunov epilator razlikuje od ostalih epilatora na tržištu?

a) crvene je boje
b) ima punjivi bateriju
c) može se koristiti u suhim i mokrim uvjetima
Točne odgovore šaljite na e-mail [email protected]. U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

Imena dobitnika biti će objavljena u srijedu, 1. kolovoza na Tportalu.
O Braun epilatoru možete pročitati ovdje OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi