NaslovnicaBesplatne nagradne igreTportal poklanja epilator Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry

Tportal poklanja epilator Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry

tportal-nagradna-igra-braun-epilatorBez kabla, punjiv i u potpunosti vodootporan, Braun Silk-épil epilator namijenjen je uporabi u kadi ili pod tušem čime pruža najpraktičnije rješenje za epilaciju. I dok umirujući učinak vode osvježava i opušta vaše tijelo i um, epilacija postaje puno ugodnije iskustvo.

Uz Braun Silk-épil ne postoji ništa što bi vas moglo spriječiti da uživate u glatkim nogama i do četiri tjedna. A kako bi epilacija bila još ugodnija, Silk-épil Xpressive Wet & Dry ima i kotačiće za masažu koji pomažu nježno odstraniti dlačice. Patentirani Braunov sustav podizanja dlačica HairLift te pomična glava čine odstranjivanje dlačica učinkovitim i jednostavnim, nježno odstranjujući čak i dlačice duge svega 0,5 mm.

Ako ste se do sada izbjegavali epilatore, možda je konačno vrijeme za njih? Silk-épil Xpressive Wet & Dry nježno je i dugotrajno rješenje.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri odgovorite na sljedeće nagradno pitanje:

Po čemu se Braunov epilator razlikuje od ostalih epilatora na tržištu?

a) crvene je boje
b) ima punjivi bateriju
c) može se koristiti u suhim i mokrim uvjetima
Točne odgovore šaljite na e-mail [email protected] U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

Imena dobitnika biti će objavljena u srijedu, 1. kolovoza na Tportalu.
O Braun epilatoru možete pročitati ovdje 

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE