Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreUlaznice za 9. Oscar reviju u multipleks CineStaru

Ulaznice za 9. Oscar reviju u multipleks CineStaru

Oglasi

tportal-nagradnjaca-ulaznice-za-9-oscar-reviju

Od 16. do 30. siječnja, u multipleksima CineStar održat će se deveta po redu Oscar revija. Oscar revija predstavlja izbor od 18 filmova iz uvijek oštre konkurencije najboljih ostvarenja filmske umjetnosti, koji će kroz dva tjedna, biti prikazani u multipleksima CineStar (Zagreb, Arena Imax, Novi Zagreb, Split, Zadar, Šibenik, Osijek, Varaždin, Rijeka, Dubrovnik).

Izvanredna filmska ostvarenja na velikim platnima kina s pet zvjezdica posjetitelji će imati prilike pogledati ekskluzivno prije početka distribucije i to među prvima u svijetu. U razdoblju od dva tjedna trajanja Oscar revije pretpremijerno bit će prikazano čak deset filmova: Lincoln, Zero DarkThiry, Odbjegli Django, Jadnici, Zvijeri južnih divljina, U Dobru i u Zlu, Master, Let, Ana Karenjina i Hitchcock.
Osim tih filmova bit će prikazani i ostali nominirani filmovi koji u tom razdoblju dolaze u kina ili su već na programu: Seanse, Pijev Život, Hobit: Neočekivano putovanje, Krš i lom, Nemoguće, Kraljevska Afera, Argo.

Oglasi
Oglasi

Tportal.hr čitateljima poklanja 3×2 ulaznice za sljedeće pretpremijere:

‘U dobru i u zlu’, 19. siječanj
‘Jadnici’, 20. siječanj
‘Master, 21. siječanj
‘Let’, 22. siječanj
‘Ana Karenjinja’, 23. siječanj
‘Hitchcock’, 28. siječanj
‘Lincoln’, 30. siječanj
Nagradno pitanje glasi:
koja po redu je ovogodišnja Oscar revija?
a) sedma
b) osma
c) deveta
Točne odgovore šaljite na e-mail [email protected]. U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

Imena dobitnika će se obavljivati dan prije projekcije (za vikend projekcije u petak), počevši s 18. siječnja na Tportalu. U prijavi navedite za koji film i kojem gradu (i kinu u Zagrebu) želite ulaznice.

 

Ne zaboravite na našu nagradnu igru:  Objavom linka na ovu nagradnu igru možete sudjelovati u našoj nagradnoj igri   Podijeli i osvoji!    Detalje možete pronaći ovdje

Oglasi
Oglasi


OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi