NaslovnicaBesplatne nagradne igreTportal: Ulaznice za Hrabra Merida i druge nagrade

Tportal: Ulaznice za Hrabra Merida i druge nagrade

Oglasi

tportal-nagradna-igra-merida-hrabraU režiji Andrewsa i Brende Chapman te u produkciji Katherine Sarafian, ‘Merida hrabra’ je velika avantura prepuna emocija i nezaboravnih likova s potpisom Pixarovog humora koji očekuje publika svih uzrasta, diljem svijeta. ‘Meridu hrabru’ su napisali Andrews, Steve Purcell, Chapman i Irene Mecchi, na temelju originalne priče (Chapman), a kreće u kina 9. kolovoza, 2012. i bit će predstavljena u Disney Digital 3D tehnici u svim kinima.

‘Merida hrabra’ predstavlja Pixarov najdrskiji, sofisticiraniji i kompleksniji animirani film do sada i utvrđuje mnoge nove početke za Pixar film. Ovo je prvi put da ovaj studio dobiva glavni ženski lik, prvi komad u kojem se povijesne reference sijeku sa svijetom fantazije i prva epska avantura čija se radnja odvija u stvarnom svijetu.
Još od pradavnih vremena priče o epskim bitkama i mističnim legendama prenosile su se s generacije na generaciju kroz neravne i misteriozne predjele Škotske. Slična će se stvar dogoditi i s Meridom Hrabrom, glavnom junakinjom koja će se suočiti s tradicijom, sudbinom i najžešćom zvijeri. Merida je vješti strijelac i plahovita kćer kralja Fergusa i kraljice Elinor.

Continental film i tportal.hr su za svoje čitatelje pripremili brojne nagrade iz filma te ulaznice za projekciju filma.

Oglasi
Oglasi

Za sudjelovanje odgovorite na nagradno pitanje:

u kojoj zemlji je smještena radnja filma ‘Merida Hrabra’?
a) Irskoj
b) Walesu
c) Škotskoj
Točne odgovore šaljite na e-mail [email protected]. U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

Imena dobitnika biti će objavljena u ponedjeljak, 6. kolovoza na Tportalu.OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi