Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreTportal: Zvončica vas nagrađuje

Tportal: Zvončica vas nagrađuje

Oglasi

tportal-nagradna-igra-zvoncica23. kolovoza, u hrvatska kina stiže nova prekrasna Disneyjeva fantazija – ‘Zvončica i tajna krila’! A tportal.hr i Continental film su za čitatelje pripremili brojne nagrade – knjigu ‘Vesela vilinska zabava’, knjigu s DVD-om ‘Zvončica’, knjigu ‘Vilinske priče’, DVD-e ‘Zvončica’, ‘Zvončica i izgubljeno blago’ i ‘Zvončica i veličanstveno vilinsko spašavanje’.

Lik Zvončice osmislio je autor J. M. Barrie u svom megauspješnom romanu ‘Petar Pan’, a od tada se pojavljuje kao naslovni lik u istoimenom animiranom serijalu kompanije Walt Disney. Ovo je već četvrta animirana pustolovina jednog od najvoljenijih Disneyjevih likova, a druga za redom koja dolazi u naša kina gdje će biti prikazana u verziji sinkroniziranoj na hrvatski jezik!

Za sudjelovanje u nagradnoj igri odgovorite na nagradno pitanje:
u kojem se poznatom dječjem klasiku pojavljuje lik Zvončice?

Oglasi
Oglasi

a) ‘Alici u zemlji čudesa’
b) ‘Petru Panu’
c) ‘Šumi Striborovoj’
Točne odgovore šaljite na e-mail [email protected]. U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela. Imena dobitnika biti će objavljena u utorak, 28. kolovoza na Tportalu.
Stranica nagradne igre je ovdjeOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi