NaslovnicaKategorije nagradnih igaraTrgovineTrgocentar nagradna igra 2022: U Trgocentru kupi i osvoji Suzuki

Trgocentar nagradna igra 2022: U Trgocentru kupi i osvoji Suzuki

Trajanje:

Trgocentar nagradna igra traje u periodu od 1.5.2022. do 31.7.2022. godine i ima samo jedno kolo.

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 1 x SUZUKI SWIFT 1.2 GL+AC METALIC HYBRID – u vrijednosti 110.000,00 kn s PDV-om
 • Ostale nagrade:
  • 2 x potrošački bon u vrijednosti 10.000 kn s PDV-om
  • 4 x potrošački bon u vijednosti 5.000 kn s PDV-om
  • 12 x potrošački bon u vrijednosti 2.500 kn s PDV-om
  • 20 x potrošački bon u vrijednosti 1.000 kn s PDV-om

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja imaju sve fizičke osobe koje imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji. Pod užom obitelji podrazumijevaju se roditelji, braća i sestre, supružnici, djeca i unuci.

Kako sudjelovati?

Pravo sudjelovanja u nagradnoj imaju svi kupci koji:

 1. U bilo kojoj prodavaonici mješovite robe Trgocentra ostvare iznos kupnje od 50 kn na jednom računu uz uvjet da ostvare kupnju jednog od odabranih proizvoda koji su uvjet sudjelovanja.
 2. Kupon ili kopiju računa sudionik ubace u za tu svrhu pripremljenu kutiju koja se nalazi u prodajnom mjestu. Kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri je kupon ili poleđina kopije računa na koji sudionik nagradne igre čitko ispisuje svoje podatke: ime i prezime, adresu prebivališta, telefon ili mobitel.

Proizvodi koji su uvjet sudjelovanja će biti posebno označeni na plakatu u prodajnom mjestu, a popis proizvoda s kojima je moguće ostvariti sudjelovanje u nagradnoj igri možete pronaći OVDJE

Izvlačenje i objava dobitnika.

Jedna osoba može ubaciti neograničeni broj kupona ili kopija računa s različitim brojem računa. Ako sudionik nagradne igre ubaci više istih kopija računa ili kupona i oni budu izvučeni, svi kuponi ili kopije računa s istim brojem računa bit će proglašeni nevažećima.

Svaki sudionik nagradne igre može biti dobitnik samo jedne nagrade. Ukoliko budu izvučeni podaci osobe koja je već izvučena i evidentirana kao dobitnik nagrade, pristupa se ponovnom izvlačenju za isti redni broj nagrade.

Izvlačenje nagrada

Javno izvlačenje nagrada održat će se u Trgocentrovom Supercentru P-080 na adresi Ulica 103. brigade 8 u srijedu 10.8.2022. godine u 11 sati. Nagrade će biti izvučene između svih pristiglih kupona. U slučaju da izvučeni kupon ili kopija računa ne sadrži sve relevantne podatke iz Članka 5 ovih pravila pristupit će se ponovnom izvlačenju za isti redni broj nagrade.

Ispravnost izvlačenja će nadgledati javni bilježnik i tročlana komisiju koju imenuju direktor društva. O toku izvlačenja vodi se zapisnik.

Objava imena dobitnika

Imena dobitnika će biti objavljena na internet stranici Trgocentra d.o.o. u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Dobitnici nagrada biti će telefonski obaviješteni o dobivenoj nagradi u roku od 2 dana od izvlačenja ili pismeno u roku od 8 dana ako u međuvremenu ne podignu nagradu.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici svoje nagrade mogu podići u sjedištu priređivača na adresi Ulica 103. brigade 8 u roku od 30 (trideset) dana od dana primitka pismene obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje osobne iskaznice. Ukoliko je dobitnik nagrade malodobna osoba, Priređivač će nagradu uručiti osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna starati se o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju rodbinski odnosno starateljski odnos.

Pravila Trgocentar nagradne igre

Za detaljna pravila Trgocentar nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE