Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nova Twix nagradna igra traje u razdoblju od 01.03.2020. do 05.04.2020. sa super nagradama. Pogotovo za vas koji volite putovati.

Nagradni fond se sastoji od sljedećih nagrada:
Glavnih nagrada je:
Putovanje po izboru za dvoje – vrijednost poklon bona iznosi 15.000 kn po putniku, ukupno 30.000 kn za putovanje
Nagradu je iskoristiti isključivo za jedno putovanje, za dvije osobe.
Poklon bon potrebno je iskoristiti i putovanje ugovoriti do 31.12.2020., u dogovoru s turističkom agencijom DC Travel by B Travel, ovisno o raspoloživosti termina. Termin putovanja može biti i u 2021. godini.
Poklon bon ne uključuje putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza puta. Sudionici prihvaćaju da sami osiguraju vlastitu putnu dokumentaciju (putovnicu, vizu), kao i putno zdravstveno osiguranje.
Utješne nagrade u završnom izvlačenju su:
2 x aparat za kavu SMEG – vrijednost nagrade iznosi 3.100 HRK
Tjedne nagrade su:
30 x poklon paket Twix i Barcaffe Blanck’n’Easy
4 x FujiFilm INSTAX MINI 9 aparat i kutija filmova (20 komada)

Pravo sudjelovanja imaju svi punoljetni državljani Republike Hrvatske koji prihvaćaju pravila nagradne igre.
Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u periodu od 01.03.2020. do 05.04.2020. u bilo kojoj trgovini u Republici Hrvatskoj kupiti bilo koje pakiranje/proizvod Twix i napraviti prijavu na jedan od dva načina.
1. slanjem SMS sadržaja: TWIX, u kojemu se navodi broj računa, svoje ime, prezime i adresu (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na broj telefona 60221 (2,40 kn/SMS)
ili
2. web prijavom broja računa, osobnih podatka i svog broja telefona na web stranici www.twix.hr

Dobitnici nagrada biti će izvučeni slučajnim odabirom.
Javna tjedna izvlačenja održat će se u prostorijama BBDO Zagreb d.o.o., Šoštarićeva 10, Zagreb na sljedeće datume 09.03., 16.03., 23.03. i 30.03.
Glavno izvlačenje održat će se 06.04.2020
Sva izvlačenja održat će se u prisustvu tročlane komisije za izvlačenje, a provest će se elektronskim putem, slučajnim odabirom iz baze prijavljenih računa.

Obavijest o dobitnicima bit će objavljena na internet stranici www.twix.hr najkasnije tri radna dana nakon izvlačenja dobitnika. Dobitnici će biti obaviješteni putem telefona, odmah po izvlačenju nagrade, a najkasnije tri radna dana nakon izvlačenja. Dobitnici će nagrade primiti poštom najkasnije u roku od 30 dana od dana obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dostava bude neuredna priređivač će ponoviti dostavu u roku od 15 dana.
Za detaljna pravila nagradne igre i prijavu putem web stranice kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi