Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nagradna igra započinje 1.9.2017. godine i traje do 15.11.2017. godine (uključivo) i ima samo jedno kolo. Nagradna igra se provodi u maloprodajnim objektima članica društva ULTRA GROS d.o.o., a to su društva: Dinova-Diona d.o.o., Djelo d.o.o., Duravit d.o.o., Istarski Supermarketi d.o.o., Jadranka Trgovina d.o.o., TP Varaždin d.o.o. (Kitro), La-vor Trade d.o.o., Lonia d.d., Lorenco d.o.o., Mali Palit d.o.o., Mlin i pekare d.o.o., PPK Bjelovar d.d., Prehrana d.d. Ribola d.o.o. Sonik d.o.o., Strahinjčica d.o.o., Trgocentar d.o.o., Trgonom d.o.o., Union d.d., Valalta d.o.o., Victa d.o.o. i Vrutak d.o.o.

NAGRADNI FOND UKLJUČUJE
GLAVNA NAGRADA:
10 X PUT U GARDALAND
Voucher PBZ Card, putničke agencije za dvodnevno nagradno putovanje u Gardaland za 4 osobe što uključuje:
prijevoz autobusom iz Zagreba na redovno objavljenim grupnim polascima u organizaciji turističkih agencija – partnera
smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na osnovi jednog noćenja s doručkom
pratitelja putovanja
ulaznice za Gardaland i Sea Life i ulaznice za Safari Park
Voucher za nagradno putovanje vrijedi do 31.10.2018.
OSTALE NAGRADE:
10 X PAKET OD 100 ULTRA ZOO PUZZLI
10 X POKLON PAKERT ULTRA PLUS PROIZVODA

Kako sudjelovati i osvojiti nagrade?
1. Skupljaj ULTRA ZOO puzzle
2. Napiši priču o skupljenim životinjama
3. Fotografiraj složene ULTRA ZOO puzzle koje si osvojio
4. Pošalji priču, fotografiju i svoje podatke (ime i prezime, ime i prezime roditelja ili skrbnika koji će preuzeti nagradu, adresu i poštanski broj, broj telefona i email adresu) na adresu: Ultra Grros d.o.o, Rudeška cesta 14, 10 000 Zagreb (ZA ULTRA ZOO nagradnu igru)

Sudionici sudjeluju u nagradnoj igri tako da slože proizvoljni oblik od ULTRA ZOO magnetića sakupljenih tijekom trajanja ULTRA ZOO programa vjernosti, fotografiraju složeni oblik, napišu priču o prikupljenim životinjama s magnetića i pošalju fotografiju i priču na adresu Priređivača. Uz poslanu fotografiju složenog oblika potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime sudionika, ime i prezime roditelja ili skrbnika koji će preuzeti nagradu, točnu adresu stanovanja ili prebivališta, broj telefona i e-mail adresu. Fotografiju i sve navedene osobne podatke potrebno je poslati na adresu: ULTRA GROS d.o.o., Rudeška cesta 14, 10000 Zagreb (s naznakom: Za ULTRA ZOO nagradnu igru).

Izvlačenje nagrada će se održati 24. 11. 2017 g. Dobitnike će o dobitku obavijestiti Priređivač telefonom u roku od 2 (dva) dana te pisanim putem u roku od 8 (osam) dana od dana izvlačenja. Svi sudionici nagradne igre se sudjelovanjem u nagradnoj igri izričito i neopozivo slažu da se njihovo ime, adresa i slika mogu od strane Priređivača objaviti i koristiti bez naknade na Internet stranici www.ultragros.hr i u drugom tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu u promidžbene svrhe nagradne igre.Najnovije nagradne igre

Oglasi