Oglasi
NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojUnilever nagradna igra: Pripremite se za EURO 2024 u Konzumu!

Unilever nagradna igra: Pripremite se za EURO 2024 u Konzumu!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Unilever nagradna igra traje od 20.5.2024. do 30.6.2024. u 23:59:59.

Nagrade:

 • 1. NAGRADA: 5 x Playstation 5 Slim D chassis + igra EA Sports FC24, pojedinačne vrijednosti 549,99 EUR
 • 2. NAGRADA: 4 x Hisense LED TV 65“, pojedinačne vrijednosti 737,45 EUR
 • 3. NAGRADA: 15 x Prijenosni zvučnik JBL CHARGE 5, pojedinačne vrijednosti 199,99 EUR
 • 4. NAGRADA: 50 x Poklon paket, pojedinačne vrijednosti 43,00 EUR

Priređivač:

Unilever Hrvatska d.o.o., Strojarska cesta 20, 10000 Zagreb, OIB: 91098911509

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj (osim zaposlenika priređivača, agencije i drugih društava koja su uključena u tehničku provedbu nagradne igre).

Oglasi

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

 1. Kupiti bilo koji Axe, Dove, Rexona, Rexona Men i Dove Men+Care proizvod (osim krutih sapuna) na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj
 2. Originalni račun koji je dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja igre jer ga priređivač može zatražiti pri podizanju nagrade.
 3. Poslati SMS sadržaja: DMC, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na 60777 (0,32€/SMS) ili se prijaviti putem obrasca na stranici www.unilevernagradnaigra.com/hr/eurodmc2024/ (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto i broj mobitela)

Napomena

 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.
 • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika će izvršiti agencija u ime i za račun priređivača s pomoću računalne aplikacije metodom slučajnog odabira, 1.7.2024. u sjedištu agencije.

Oglasi

Izbor dobitnika nadzirat će tročlana komisija te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik. Dobitnici će biti izvučeni prema redoslijedu od 1. NAGRADE do 4. NAGRADE. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi puta izvučena.

Objava dobitnika

Dobitnici će biti javno objavljeni na službenoj internetskoj stranici nagradne igre www.unilevernagradnaigra.com/hr/eurodmc2024 u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika.

Obaviještavanje dobitnika o osvojenim nagradama

Dobitnici će biti obaviješteni o osvojenoj nagradi najkasnije u roku od 8 dana od izvlačenja, SMS-om na broj mobitela koji je upisan prilikom prijave i/ili emailom na upisanu email adresu te dodatno telefonskim pozivom ako je potrebno.

Oglasi

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti poslane dobitnicima na kućnu adresu u roku od 30 dana od dana kada je priređivač obavijestio dobitnike o osvojenoj nagradi. Ako se pošiljka vrati priređivaču, nagrada će se ponovno poslati u roku od 8 dana. Ako i nakon toga dostava nagrade ne bude uspješna, dobitnik ima daljnji rok od 15 dana za podizanje nagrade kod priređivača.

Pravila i prijava

Za prijavu putem web stranice posjetite www.unilevernagradnaigra.com/hr/eurodmc2024/

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x