Oglasi

Valentinovo uz SUNCE

Oglasi

sunce-osiguranje-karte-za-koncert-massima-savicaU nagradnoj igri Sunce osiguranja možete osvojiti dvije karte za koncert Massima Savića u Tvornici Kulture i  dvije ugodne masaže tijela u Poliklinici Sunce.

Nagradna igra provodi se u svrhu promocije Organizatora i traje od 01.02.2012. do 12.02.2012.

U periodu trajanja natjecanja sudionici sudjeluju u nagradnom natjecanju dostupnom na stranici http://apps.facebook.com/svalentinovo/. Cilj nagradnog natjecanja je da sudionik “lajka” stranicu organizatora te ispuni formular s kontakt podacima. Na taj način ostvaruje pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri i osvajanje nagrade.

Oglasi
Oglasi

U ovoj nagradnoj igri dva dobitnika osvajaju po dvije karte za koncert
Massima Savića u Tvornici kulture u Zagrebu i po dvije masaže tijela u Poliklinici Sunce u Zagrebu.

Objava dobitnika bit će 13.02.2012.g, na službenim web stranicama Organizatora, na adresi www.sunce.hr, a dobitnik će biti obaviješten e-mailom i/ili mobitelom koji je naveo prilikom registracije. Sudjelovati imaju provo sve osobe koje ispune navedene uvjete i prijave se do 12.02.2012. g. do 24:00 sata.

Dobitnici nagrada bit će obaviješteni putem e-maila koji su ostavili pri upisu broja te preko službene web stranice Organizatora. Pobjednik će nagradu moći preuzeti:
-dvije karte za koncert Massima Savića na samom ulazu u Tvornicu kulture, prijekoncerta
-dva vauchera za masažu tijela u Poliklinici Sunce – dostava poštom

Više o nagradnoj igri na stranici http://apps.facebook.com/svalentinovo/OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi