Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

violeta-nagradna-igra-2016-100-godisnjih-zaliha-pelena-i-baby-maramicaVioleta nagradna igra traje od 1.5.2016. do 15.6.2016. u svim dm prodavaonicama na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
– 100 x godišnja zaliha baby pelena i maramica – 25 Jumbo paketa baby pelena i 25 paketa baby maramica (100 dobitnika)

Violeta nagradna igra 2016 – kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u vrijeme trajanja nagradne igre kupiti minimalno jedno pakiranje Violeta baby pelena Double Care u bilo kojoj dm prodavaonici u Hrvatskoj. Broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS poruke:

VIOLETA, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe (s istog ili drugog broja mobilnog telefona) ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika održat će se 16. lipnja 2016. u sjedištu Violete. Izvući će se 100 dobitnika za nagrade. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na Internet stranici www.violeta.com.Najnovije nagradne igre

Oglasi