Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

vio122
Violeta nagradna igra provodi se od 1.7.2016. do 31.7.2016. u svim prodavaonicama Plodina na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
10 x dizajnerski parfem vrijednosti 500,00 kuna, PDV uključen
5 x kozmetički tretman u vrijednosti 150,00 kuna, PDV uključen, u gradu po izboru
24 x japanke Ipanema u vrijednosti 100,00 kuna, PDV uključen
30 x Violeta poklon paket u vrijednosti 50,00 kuna, PDV uključen
Ukupna maloprodajna vrijednost nagradnog fonda je 9.650,00 kuna. Priređivač se obvezuje uplatiti 5% ukupne vrijednosti nagradnog fonda u korist Crvenog križa Republike Hrvatske.

Violeta nagradna igra 2016 – kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u vrijeme trajanja nagradne igre kupiti minimalno jedno pakiranje Violeta higijenskih uložaka u bilo kojoj prodavaonici Plodina i prijaviti broj računa slanjem SMS poruke sadržaja:

VIOLETA, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe (s istog ili drugog broja mobilnog telefona) ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika održat će se 2. kolovoza 2016. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na Internet stranici www.violeta.com

Detaljna pravila možete pronaći OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi