NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDeterdženti i sredstva za čišćenjeVioleta nagradna igra u Konzumu i program vjernosti: Svi dobivaju

Violeta nagradna igra u Konzumu i program vjernosti: Svi dobivaju

Trajanje:

Violeta nagradna igra i program vjernosti provodi se u svim prodajnim mjestima Konzuma na području Republike Hrvatske od 3.3.2022 do 30.03.2022. ili do isteka zaliha nagrada.

Nagrade:

  • 3 x Ariete mikser
  • 6 x Ariete blender
  • 12 x Ariete kuhalo za vodu
  • Sve ostale prijave Teta Violeta višenamjenske maramice za čišćenje kuhinjskih i ostalih površina (do isteka zaliha)

U slučaju isteka zaliha nagrada koje osvajaju svi, program vjernosti će završiti te će kupci o tome biti obaviješteni putem Internet stranice https://teta.violeta.com/programi-vjernosti/

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U programu vjernosti mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u programu vjernosti i nagradnoj igri potrebno je:

  1. U razdoblju 3. ožujka do 30. ožujka 2022. u bilo kojoj prodavaonici Konzuma na području Republike Hrvatske istovremeno kupiti minimalno dva komada Teta Violeta deterdženata za posuđe
  2. Ispuniti on line prijavu na stranici https://teta.violeta.com/programi-vjernosti/

Napomene:

  • Svaka prijava treba sadržavati sliku računa na kojem je vidljivo razdoblje kupnje i broj kupljenih komada.
  • Sudionik programa vjernosti treba sačuvati račun
  • Prihvaćaju se samo računi zaključno s datumom 30.3.2022.godine.

Izvlačenje i objava dobitnika

Svaki kupac može dobiti neograničen broj nagrada (za svaku ispravnu prijavu po jednu), a dodjela nagrada ćese provesti slučajnim odabirom, putem random.org.

Organizator programa vjernosti će prema slučajnom odabiru u roku od osam radnih dana nakon završetka programa vjernosti objaviti popis nagrađenih sudionika, koji su poslali ispravne prijave.

Ako potrošač pošalje nepotpunu prijavu (na primjer: bez računa, ako nedostaje ime i prezime, bez navedenih kontakt podataka za slanje nagrade… ), takva će se prijava smatrati nevažećom te organizator nema obvezu prema potrošaču.

Ako se provjerom utvrdi da na prijavljenom računu nije evidentirana kupovina minimalno dva komada Teta Violeta deterdženata za posuđe, potrošač nema pravo na nagradu.

Dostava nagrada

Organizator programa vjernosti svakom će dobitniku u roku od 45 radnih dana od objave raspodjele nagrada na navedenu adresu putem kurirske dostave ili pošte poslati dodijeljenu nagradu.

U slučaju da potrošač ne preuzme pošiljku organizator nije dužan snositi trošak ponovnog slanja. Ako potrošač u narednih 45 dana ne preuzme dodijeljenu nagradu, gubi pravo na istu.

Pravila Violeta programa vjernosti

Violeta nagradna igra 2022 i program vjernosti traju najkasnije do 30.03.2022., a za detaljna pravila i prijavu putem web stranice posjetite https://teta.violeta.com/

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE