Oglasi
NaslovnicaFacebook nagradne igreVIP: Dokaži da najbolje tulumariš i osvoji iPad

VIP: Dokaži da najbolje tulumariš i osvoji iPad

Oglasi

vip-nagradni-natjecaj-za-najbolji-tulumNagradni natječaj se održava u razdoblju od 12.07.2012. u 15.00 sati do 23.08.2012. u 15.00 sati, a sastoji se od 3 dvotjedna kola. Svako kolo počinje u četvrtak u 15.00 sati, traje 14 dana i završava u četvrtak u 14.59 sati.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je prijaviti svoju autorsku fotografiju na temu “Dokaži da najbolje tulumariš!”, na fotografiju namjestiti jedan od zadanih okvira, upisati tekst uz fotografiju na istu temu te dati Suglasnost na korištenje iste prema odredbama ovih Pravila.

Svaki sudionik može prijaviti maksimalno 5 fotografija.

Oglasi
Oglasi

Svaki korisnik Aplikacije može glasati za prijavljene fotografije na stranici GLASUJ tako da za svaku fotografiju odredi ocjenu od 1 do 5 koju želi dati fotografiji. Pojedini korisnik za istu fotografiju može glasati samo jednom. O korisniku koji sudjeluje samo u glasovanju neće se prikupljati nikakvi podaci, osim onih o broju danih glasova.

Broj bodova fotografije jednak je broju glasova koje je prijavljena fotografija dobila.
Korisnici ne mogu glasovati za fotografije koje su sami prijavili.

Nagrade:

Po završetku svakog nagradnog kola, korisnik s najvećim brojem bodova osvaja:
Vip paket (torbu, podlogu za plažu, ručnik za plažu, Vip vezicu, balzam za usne)

Po završetku nagradnog natječaja, 50 fotografija s najvećim brojem bodova ulaze u žiriranje za izbor najbolje fotografije, prema kriteriju originalnosti, zanimljivosti i kreativnosti.

Oglasi
Oglasi

Najbolja fotografija, odnosno natjecatelj, prema izboru žirija osvojit će sljedeću nagradu:
1 x iPad

Žiriranje će se održati u roku od 7 dana nakon završetka glasanja za fotografije.
Dobitnici nagrada bit će pismeno obaviješteni o dobivenoj nagradi a njihovo ime bit će objavljeno na Facebook stranicama

za sudjelovanje posjetite ovu Facebook stranicuOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi