Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Westgate nagradna igra 2017 uz newsletter 1.3. do 15.4.2017.

Nagradni fond uključuje:
1. nagrada: Westgate poklon-kartica u vrijednosti 1.000 kuna.
2. nagrada: Westgate poklon-kartica u vrijednosti 500 kuna.

U Nagradnoj igri mogu sudjelovati svi državljani RH koji se u periodu od 1.3. do 15.4.2017. prijave na dobivanje biltena odnosno promotivnih novosti (eng: Newsletter) i SMS poruka upisom e-maila i broja mobitela u za to predviđena polja na internetskoj stranici Priređivača.
Sudjelovanje u Nagradnoj igri sudionik ostvaruje tako da popuni zadana polja: ime, prezime, e-mail i broj mobilnog telefona odnosno potvrdi slanje podataka klikom na gumb „Pošalji“ (dalje u tekstu: Prijava). Ostavljanjem svojih podataka koji se traže i sudjelovanjem u Nagradnoj igri sudionik pristaje da ga se obavještava o promotivnim novostima Priređivača.

Finalno izvlačenje održat će se 18.4.2017. Rezultati dobitnika nagradne igre bit će objavljeni na internetskoj stranici Priređivača nagradne igre www.westgate-shopping.com te na Facebook stranici www.facebook.com/WestgateShoppingCityZagreb/. Dobitnici nagrada bit će obaviješteni e-mailom i/ili telefonom o dobitku nagrade u roku od 2 (dva) dana. Za prijavi i detalje kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi