Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Westgate nagradna igra počinje 20.10.2017. i traje do 30.11.2017., a odvija se u Trgovačkom centru Zagreb (Westgate Shopping Cityju), Zaprešićka 2, Jablanovac, 10 290 Zaprešić

Nagradni fond sastoji se od automobila marke Volkswagen GOLF TDI Comfortline, boje Deep Black Perleffekt, 4 vrata, kojeg dobitnik ne može zamijeniti za novac niti za bilo koju drugu nagradu.
Ukupna vrijednost nagrade iznosi 189.337,57 HRK sa uključenim PDV-om i PPMV-om.

U Nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe koje su državljani RH koji u periodu od 20.10. do 30.11.2017.
a) kupe u vrijednosti od 100,00 kn i više u trgovinama Westgate Shopping Cityja
b) popune kupon koji su dobili kod Info pulta i ubace popunjeni kupon u mjesto predviđeno za kupone koje se nalazi kod Info pulta.

Za svaki račun za kupovinu od 100 kn i više kupac dobiva 1 kupon. Korisnik ima pravo neograničen broj puta sudjelovati u nagradnoj igri.
Na pravilno popunjeni kupon moraju biti upisane sljedeće informacije:
– ime
– prezime
– mjesto stanovanja
– poštanski broj
– telefonski broj
– e mail adresu
– broj računa ostvarene kupnje
– izjava o prihvaćanju pravila nagradne igre
U nagradnu igru ulaze kuponi s računom koji su pravilno i u potpunosti ispunjeni te zaprimljeni do 30.11.2017. godine (uključujući i 30.11.2107. godine).

Sudionik je dužan čuvati račun do kraja nagrade igre, jer ukoliko bude izvučen neće moći preuzeti nagradu bez predočenja računa. Rezultati dobitnika nagradne igre bit će objavljeni na internetskoj stranici Priređivača nagradne igre www.westgate-shopping.com, na Facebook stranici www.facebook.com/WestgateShoppingCityZagreb/ i u Večernjem listu. O načinu preuzimanja nagrade dobitnik će biti obavješten e-mailom i/ili telefonom, odmah po izvlačenju nagrade, a najkasnije u roku od 2 dana. Dostava dobitaka bit će provedena u skladu sa zakonom.
Finalno izvlačenje održat će se 4.12.2017.

Najnovije nagradne igre

Oglasi