NaslovnicaKategorije nagradnih igaraTrgovineWESTGATE nagradna igra: VELIKA BOŽIĆNA NAGRADNA IGRA za automobil

WESTGATE nagradna igra: VELIKA BOŽIĆNA NAGRADNA IGRA za automobil

WESTGATE nagradna igra počinje 7. prosinca 2020. i traje do 3. siječnja 2021., a odvija se u trgovačkom centru Zagreb (Westgate Shopping City), Zaprešićka 2, Jablanovac, 10 290 Zaprešić.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe, a koji u proteklih godinu dana nisu osvojili nagradu u nekoj od nagradnih igara Westgatea. U Nagradnoj igri nemaju pravo sudjelovati zaposlenici Priređivača i vanjski suradnici Priređivača koji su na bilo koji način sudjelovali u pripremi i realizaciji Nagradne igre te članovi njihove uže obitelji.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe koje u periodu trajanja nagradne igre ispune sljedeće korake
a) ostvare kupovinu od 200,00 kn (dvjesto kuna i nula lipa) ili više na jednom računu u trgovinama ili ugostiteljskih objektima u sklopu trgovačkog centra Westgate Shopping City
b) uz predočenje računa potrebno je zatražiti kupon na info pultu Westgate Shopping City
c) popuniti dobiveni kupon s istinitim, potpunim i točnim podacima
d) ubaciti kupon u za to predviđenu kutiju

Korisnik ima pravo neograničen broj puta sudjelovati u nagradnoj igri. Jedan račun se može samo jednom prijaviti na sudjelovanje u nagradnoj igri, neovisno o vrijednosti računa.

Sudionik je dužan čuvati originalni račun, kao dokaz o kupovini, do kraja nagrade igre, jer ukoliko bude izvučen neće moći preuzeti nagradu bez predočenja računa.

Finalno izvlačenje održat će se 14.1.2021., a izvlačenje dobitnika nagrada vršit će se izvlačenjem kupona iz kutije. Izvlačenje će se održati u prostorijama Trgovačkog centra Zagreb, Zaprešićka 2, Jablanovac, 10 290 Zaprešić, a nadgledat će ga javni bilježnik i tročlano povjerenstvo.

Rezultati dobitnika nagradne igre bit će objavljeni na internetskoj stranici Priređivača nagradne na web stranici www.westgate.hr u roku od 8 dana od izvlačenja.

Dobitnik nagrade bit će obaviješten e-mailom i/ili telefonom o dobitku nagrade u roku od 8 (osam) dana od dana izvlačenja. Dobitnik nagradu ima pravo preuzeti 30 (trideset) dana od objave dobitnika, uz predočenje identifikacijske isprave, a u protivnom gubi pravo na preuzimanje iste.

Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE