NaslovnicaIzdvojenoWolt nagradna igra 2021 uz Roto: Uz Wolt i Roto možeš osvojiti...

Wolt nagradna igra 2021 uz Roto: Uz Wolt i Roto možeš osvojiti Xiaomi električne romobile!

Nagradna igra uz Wolt i Roto traje od 1.8.2021 do 31.8.2021.godine

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
1 x električni romobil Mi electric scooter PRO2-Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition
1 x električni romobil Mi electric scooter PRO2
1 x mobitel Xiaomi Redmi 9A

Sudionici igre mogu biti sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre osim djelatnika, vlasnika i uprava priređivača, administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Nagrade se isključivo mogu dostaviti na adresu u RH.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici koji kupe na jednom računu u jednoj kupovini bilo koji proizvoda iz ROTO asortimana putem aplikacije WOLT na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici nakon kupovine proizvoda trebaju napraviti prijavu za sudjelovanje na jedan od dva načina:
1. poslati SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60060:
wolt, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
(Npr.: wolt, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.)
Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).
ili
2. prijaviti se na internetskoj stranici nagradne.hr pod igru „Uz Wolt i Roto možeš osvojiti Xiaomi električne romobile!“ te upisati:
ključna riječ: wolt, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
(Npr.: wolt, 1234/123/1, ime i prezime, [email protected], Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to prvu za koju je izvučen. Jedna osoba po jednom računu može poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.

Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.

Izvlačenje dobitnika bit će održano 7.9.2021. u 11:00h u službenom sjedištu Aadministratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom tročlane komisije za izvlačenje koja se sastoji od članova priređivača i administratora nagradne igre.

Administrator će izvučene dobitnike obavijestiti o osvojenoj nagradi pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade. Nagrade dobitnicima dostavlja Priređivač nagradne igre.

Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što Administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Nagrade će biti dostavljene od strane Priređivača u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište priređivača, priređivač je dužan obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od dana kada je nagrada vraćena priređivaču kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavjesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Wolt nagradna igra 2021 uz Roto traje do 31.8.2021, a za detaljna pravila nagradne igre i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE