Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

 

Nagradna igra traje do 31.05.2013.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici koji u jednoj kupovini na jednom računu kupe sljedeće proizvode u minimalnoj vrijednosti 50,00 kn: Head & Shoulders (šamponi i balzami) ili Pantene (šamponi, balzami, tretmani za kosu, lakovi i pjene za kosu) ili Wella ProSeries (šamponi, balzami, pjene, sprejevi i maske za kosu) ili WellaFlex (lakovi, pjene, sprejevi i vosak za kosu), u bilo kojoj Spar ili Interspar prodavaonici na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.

Glavna nagrada: voucher u vrijednosti 6.000,00 kn za kupnju odjeće (glavni dobitnik/ca nagradu preuzima zajedno sa svojim partnerom/icom) u prodavaonicama izabranim od strane Organizatora; sudjelovanje na profesionalnom snimanju glavnog dobitnika i partnera organiziranom od strane organizatora, pomoć u kupnji od strane profesionalnog modnog savjetnika, usluge frizera i vizažista.
Fotografije će se obraditi i objaviti u mjesečniku “Ljepota i zdravlje”. Datum snimanja dogovorit će
Administrator s dobitnicima nakon izvlačenja. Mjesto snimanja je grad Zagreb.
*troškove prijevoza do mjesta snimanja snosi sam dobitnik

Utješne nagrade: 50 X 6-mjesečna pretplata na mjesečnik “Ljepota i zdravlje”
Vrijednost jedne nagrade: 59,40 kn, ukupna vrijednost 2.970,00 kn (PDV uključen)

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici nakon kupovine Proizvoda trebaju:
– poslati SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60020: spar, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja. Npr; spar, 123-45679991, Ante Anic, Javorova 5, Zagreb, 01.02.1980.

Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).

Originalni račun, kao dokaz o kupovini potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti pri podizanju nagrade. Po jednom računu je moguće poslati samo 1 prijavu. Jedna osoba može poslati neograničeni broj prijava, ali sa različitim brojem računa.

Izvlačenje će se održati 03. lipnja 2013.Najnovije nagradne igre

Oglasi