NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaZABA nagradna igra 2022 za Katar: Uz Visa kartice na Svjetsko nogometno...

ZABA nagradna igra 2022 za Katar: Uz Visa kartice na Svjetsko nogometno prvenstvo u Katar 2022

Trajanje:

ZABA nagradna igra traje od 27.06.2022. do 10.10.2022. godine. do 23:59

Nagrade:

  • 3 x paket putovanja za 2 osobe na utakmicu Hrvatska – Belgija (1. prosinca 2022. godine) u Katar na FIFA-ino Svjetsko nogometno prvenstvo.

Paket sadržava:

  • tri noćenja za dvije osobe u Mondrian Doha hotelu (5 zvjezdica)
  • dvije povratne zrakoplovne karte Zagreb – Doha – Zagreb u ekonomskom razredu sa svim pristojbama (troškove dolaska do Zagreba, ako dobitnik nije iz Zagreba, sam snosi kao i troškove povratka iz Zagreba do mjesta prebivališta)
  • prijevoz iz zračne luke u Dohi do hotela
  • svi obroci u hotelu (puni pansion), izuzev usluge room service
  • dvije karte za utakmicu FIFA-ina Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru 2022.™ za utakmicu Hrvatska – Belgija (1. prosinca 2022.) te dvije karte za utakmicu FIFA-ina Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru 2022.™ za utakmicu Kamerun – Brazil (2. prosinca 2022.)
  • prijevoz do/od utakmica FIFA World Cup™ (hotel – stadion)
  • poklon-paket u vrijednosti 2800 HRK po paketu (poklon-paket sadržava Visa promotivne proizvode)
  • ulaz/pristup Visa Everywhere Loungeu

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U Nagradnoj igri mogu sudjelovati klijenti Zagrebačke banke – fizičke osobe koje su najkasnije na zadnji dan nagradne igre punoljetne, s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj, koje ispunjavaju uvjete za sudjelovanje u nagradnoj igri utvrđene ovim pravilima i korisnici su sljedeće kartice za fizičke osobe: Zabine Visa debitne kartice kunskog tekućeg računa

Pravo na sudjelovanje i pravo na nagradu u nagradnoj igri imaju sudionici koji su najkasnije na zadnji dan Nagradne igre punoljetni, kojima je Visa debitna kartica Banke iz članka 1. ovih Pravila na dan izvlačenja dobitnika važeća, koji nisu u nedopuštenom prekoračenju po nekom od računa u Banci ni blokirani zbog provedbe ovrhe ili po nekoj drugoj pravnoj osnovi, prema kojima Banka nije utvrdila povrede odredaba Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma i prema kojima Banka nema nenaplaćenih dospjelih tražbina

U Nagradnoj igri ne smiju sudjelovati zaposlenici Zagrebačke banke kao ni osobe koje su izravno uključene u pripremu Nagradne igre

Kako sudjelovati?

Jedna obavljena kupnja na prodajnom mjestu znači jedan ulazak u nagradnu igru.

Svaka sljedeća transakcija sudionika Visa debitnom karticom iz pravila u razdoblju trajanja nagradne igre automatski će biti evidentirana kao sljedeći ulazak u Nagradnu igru. Odnosno, ako je sudionik u razdoblju trajanja Nagradne igre proveo tri transakcije minimalnog iznosa od 0,01 HRK po svakoj Visa debitnoj kartici, prijavio se i prihvatio pravila ove Nagradne igre na www.zaba.hr, automatski će biti evidentiran kao da se triput prijavio u Nagradnu igru.

Obročna kupnja (plaćanje na rate), bez obzira na broj rata, bit će zabilježena kao tri transakcije, dok će plaćanja putem servisa Apple Pay, Google Pay i Garmin Pay biti zabilježena kao dvostruka transakcije te će takva potrošnja biti automatski upisana u bazu podataka za izvlačenje dobitnika dva ili tri puta, ovisno o vrsti transakcije.

Broj transakcija kojima klijent sudjeluje u nagradnoj igri nije ograničen

VAŽNO!

Za sudjelovanje je osim transkacije potrebno napraviti i prijavu putem web obrasca koji se nalazi na adresi https://www.zaba.hr/home/nagradna-igra-uz-visa-debitne-kartice

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se u službenom sjedištu administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) 14.10.2022. u 12:00 sati na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije koje imenuje priređivač.

Svaki sudionik nagradne igre može biti dobitnikom samo jedne nagrade iz nagradnog fonda. U slučaju dobitka dobitnik ne može biti ponovni sudionik u izvlačenju preostalih nagrada.

Obavijest dobitnicima

Svaki dobitnik u nagradnoj igri koji je ispunio uvjete utvrđene ovim Pravilima bit će u roku od osam dana od dana izvlačenja obaviješten o osvojenoj nagradi i načinu njezina preuzimanja putem e-maila Banke ([email protected]).

Preuzimanje nagrada

Nagrade, odnosno pismo s daljnjim uputama i detaljima u vezi s realizacijom putovanja te pozivom na preuzimanje nagrade u roku od osam dana na način naveden u pismu bit će poslano od strane priređivača preporučenom poštom s povratnicom na prijavljenu adresu dobitnika najkasnije u roku od 30 dana od datuma izvlačenja.

U pismu o preuzimanju osvojene nagrade dobitnicima će biti objašnjeni svi detalji o osvojenoj nagradi i upute o njezinoj realizaciji te su obvezni, osobno ili putem opunomoćenika, potpisati dostavljenu Izjavu o preuzimanju nagrade i oslobođenju Banke od bilo kakve odgovornosti, čime prestaju sve daljnje obveze Banke kao priređivača nagradne igre prema dobitnicima

Pravila

ZABA nagradna igra za Katar traje do 10.10.2022., a za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE