NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaZABA nagradna igra uz APN kredite: Sa Zabom opremi stan

ZABA nagradna igra uz APN kredite: Sa Zabom opremi stan

Trajanje:

ZABA nagradna igra počinje 04.03.2022. godine u 00:00 sati i traje do 31.08.2022. zaključno do 23:59 sati.

Nagrade:

  • 3 x 75.000 kuna na Mastercard kartici Zagrebačke banke*

*Mastercard kartica Zagrebačke banke u vrijednosti 75.000,00 kuna može se koristiti kao bezgotovinsko sredstvo plaćanja pri kupnji robe i usluga na prodajnim mjestima i internetskim trgovinama u Hrvatskoj i inozemstvu do visine uplaćenog nagradnog iznosa, bez mogućnosti podizanja gotovine

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri i pravo na nagradu ostvaruju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, koje prema uvjetima Zagrebačke banke d.d. imaju odobren u Zagrebačkoj banci APN subvencionirani stambeni kredit i odobrenu subvenciju od strane APN-a na temelju uredno podnesenog zahtjeva u razdoblju od 04.03.2022. godine u 00:00 sati do 31.08.2022. zaključno do 23:59 sati.

Ugovaranje kredita dostupno je svim postojećim i novim klijentima Zagrebačke banke.

Način sudjelovanja

Pravo prijave na nagradnu igru ima klijent koji preda zahtjev za APN subvencionirani stambeni kredit.

Pravo na sudjelovanje i pravo na nagradu ostvaruje Sudionik koji za vrijeme trajanja nagradne igre ima odobren APN subvencionirani stambeni kredit u Zagrebačkoj banci i odobrenu subvenciju od strane APN-a

Prijava za sudjelovanje u nagradnoj igri dostavlja se putem prijavnice koja se nalazi na web stranici www.zaba.hr, a sudionik u svrhu prijave mora pružiti sljedeće podatke:

  • ime i prezime
  • grad, ulica i kućni broj
  • OIB
  • e-mail
  • broj mobitela
  • telefona

Izvlačenje i objava dobitnika

Javno izvlačenja dobitnika održat će se u službenom sjedištu administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb), na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom uz prisutnost javnog bilježnika i tročlane komisije koje imenuje priređivač za izvlačenje, 14.09.2022. u 12 sati.

Rok i način preuzimanja nagrada

Svaki dobitnik koji je ispunio uvjete utvrđene pravilima, bit će u roku od osam dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada obaviješten o osvojenoj nagradi i dobiti će upute o preuzimanju nagrade.

Obavijest će primiti putem maila Zagrebačke banke ([email protected]) na mail adresu navedenu prilikom prijave na nagradnu igru.

Pravila

ZABA nagradna igra uz APN kredite traje do 31.08.2022, a za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE