Zapleši sa Severinom

severina novi spotNagradni natječaj traje od 18.06.2012.godine do 30.6.2012.godine.

Nagradni natječaj, u kojem se traži najbolji plesni kratki video materijal, u kojem osoba koja se prijavljuje na natječaj pleše ples Italiana, kojeg u originalu izvodi pjevačica Severenia.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe koje ispune obrazac za prijavu na natječaj na 24sata.hr te u njemu navedu direktni link na stranicu YouTube koji vodi na njihov uradak u kojem izvode Italiana ples, i to u razdoblju od 18.06.2012. u 12.00 h do 30.06.2012. do 23:59h. Snimite se mobitelom ili kamerom kako plešete Severininu koreografiju za pjesmu ‘Italiana’, uploadajte taj video na YouTube.

Fond nagrada sastoji se od:
Sudjelovanje u novom spotu Severine za pjesmu Italiana

40 dobitnika natječaja osvajaju sudjelovanje u spotu za pjesmu Italiana Severine Vučković, u kojoj će plesati Italiana ples. Svaki sudionik u natječaju prihvaćanjem pravila se obvezuje prilagoditi uvjetima i terminu snimanja koje odredi produkcija spota. Prije samog početka snimanja spota za pjesmu Italiana će se održati audicija na kojoj će Organizator između 40 dobitnika odabrati dvoje najboljih plesača, koji će u spotu plesati uz Severinu Vučković. Preostalih 38 dobitnika, tj. plesača u spotu neće biti posebno istaknuti u spotu.

Prijavljeni video materijal mora zadovoljiti slijedeće kriterije:
– Osoba koja se prijavljuje mora biti punoljetna
– Osoba koja se prijavljuje mora plesati u video materijalu ples Italiana te mora imati sva prava na prijavljeni video sadržaj i stvari koje se pojavljuju u njemu
– Video uradak može biti prijavljen isključivo kao direktni link na stranicu YouTube
– Mora biti zanimljiv i prikazivati izvođenje plesa Italiana
– Ne smije biti vulgaran ili vrijeđati/omalovažavati ples, Severinu Vučković ili treće osobe, na bilo koji način.

Poslani video uratci će biti objavljeni na internet portalu 24sata.hr i ulaze u izbor komisije.

Autori 40 pobjedničkih radova bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 2 dana od dana izbora najboljih video uradaka.

Detaljna pravila natječaja možete pronaći ovdje

Prijaviti se možete ovdje

 

 

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE