Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreZewa kreativni natječaj: Najdraži put biciklom?

Zewa kreativni natječaj: Najdraži put biciklom?

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Zewa kreativni natječaj počinje 2.11.2023 i završava 13.11.2023. u 10:00h, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske. Kreativni natječaj

PODSJEĆAMO VAS I NA ZEWA NAGRADNU IGRU koja traje do 14.11.2023., a svaki drugi dan se dijeli jedan bicikl
www.nagradnaigra.com.hr/zewa-nagradna-igra-2023-zelenija-buducnost

Nagrade:

  • 1 x Bicikl CUBE ACCESS WS EXC EUCALYPTUS ́N ́BLACK 2023

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u kreativnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj te su registrirane na društvenoj mreži Facebook, osim članova organizatora i tvrtke Essity Austria GmbH kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća)

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

Oglasi
  1. Posjetiti objavu nagradnog natječaja na Zewa Facebook profilu
  2. U komentar kreativno odgovoriti na pitanje koju biste rutu prvo prošli s novim Cube biciklom

Napomena

  • Prijavom na kreativni natječaj sudionik jamči da se radi o osobnoj kreaciji kojom nisu povrijeđena autorska prava bilo koje treće osobe.
  • U obzir će doći objave svih sudionika koje su u skladu s pravilima, objavljene do 13.11.2023. u 10:00h i vidljive su Organizatoru u periodu trajanja natječaja.
  • Sudjelovanjem u ovom Kreativnom natječaju, sudionici su suglasni da, ako postanu dobitnici nagrade, njihova imena, prezimena, Facebook korisničko ime, te kreativan komentar kojima su se prijavili na natječaj budu objavljeni na službenoj Facebook stranici Zewa Hrvatska sukladno zaštiti osobnih podataka.

Odabir dobitnika

Dobitnik nagrade će biti autor najkreativnijeg odgovora koji je u skladu s pravilima prijave.

Dobitnici će biti proglašeni najkasnije do 14.11.2023. godine

Oglasi

Dobitnike nagrada će izabrati stručni žiri prema principu kreativnosti. Stručni žiri, koji se sastoji od zaposlenika Essity Austria GmbH i zaposlenika BBDO Zagreb d.o.o., bira dobitnike Kreativnog natječaja na temelju kreativnosti prijave. Odluka žirija je konačna.

Objava dobitnika

Popis dobitnika bit će objavljen u komentarima Facebook objave stranice Zewa Hrvatska, te će daljnja komunikacija biti nastavljena putem izravnih (privatnih) poruka.

Dobitnik je dužan privatnim kanalom dostaviti svoje podatke kako bi mogli dostaviti nagradu.

Oglasi

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti realizirane u roku od 60 dana od primitka prethodno navedenih podataka. Ako dobitnici nagrade ne ostave kontakt za dogovor u navedenom roku, organizator će ih ponovno u roku od 8 dana od isteka roka obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok za preuzimanje nagrada, koji ne može biti kraći od 8 dana a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje posjetite objavu na Facebook stranici Zewa Hrvatska.

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x