NaslovnicaIzdvojenoZvijezda nagradna igra 2020: Zvijezda stolni kupi i novi hladnjak SMEG pokupi

Zvijezda nagradna igra 2020: Zvijezda stolni kupi i novi hladnjak SMEG pokupi

 

Najnoviju nagradnu igru Zvijezde možete pronači na stranici
>>> “Zvijezda nagradna igra” <<<

Zvijezda nagradna igra traje od 1. veljače 2020. do 29. veljače 2020. na svim Konzum prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske uključujući i Konzum online trgovinu.

Nagradni fond sastoji se od:
1 x SMEG samostojeći hladnjak vrijednosti 12.101,25 kuna
5 x SMEG samostojeći mikser, pojedinačne vrijednosti 4.411,25 kuna
10 x SMEG štapni mikser, pojedinačne vrijednosti 1.000,00 kuna
15 x 500 kuna na Konzum poklon kartici

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre u bilo kojoj Konzum prodavaonici kupe najmanje 500g Zvijezda stolnog margarina u bilo kojoj kombinaciji (dva Zvijezda stolna margarina 250g ili jedno pakiranje od 500g).

Broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS poruke sadržaja: ZVIJEZDA, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke. Maloljetne osobe mogu u nagradnoj igri sudjelovati samo uz suglasnost roditelja ili skrbnika.

Izvlačenje dobitnika tjednih nagrada održat će se 2. ožujka 2020. u prostorijama Priređivača. Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.zvijezda.hr. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Za detljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE