Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

24sata nagradna igra 2017 za 100.000 kn na na potrošačkoj kartici traje od četvrtka, 6. travnja, sakupljajte kupone i uključite se u lov na 100.000 kn na potrošačkoj kartici.

Glavna nagrada:
1 x 100.000,00 kuna na potrošačkoj kartici

Ovoga puta morat ćete pažljivo prelistati cijele novine jer kuponi će biti razbacani. Dobro otvorite oči jer kad ugledate jaje, izrežite ga i spremite u kuvertu. Uskršnji lov počinje već sutra. Sve što trebate napraviti je sakupiti deset jaja i poslati ih.

Do subote, 15. travnja, svakoga dana u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon, uvijek na drugom mjestu. 18. i 19. travnja bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan, bilo koji, propušteni kupon. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji koji tijekom nagradne igre sakupe deset nagradnih kupona (ili devet nagradnih kupona plus joker kupon ili osam nagradnih kupona plus dva joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 311, 10 001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji 100.000 kuna na potrošačkoj kartici”.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje stignu na navedenu adresu do srijede, 3. svibnja, do 9 sati. Nagrada će se javno izvlačiti uz nadzor tročlane komisije i nazočnost javnog bilježnika istoga dana nakon 10 sati.Najnovije nagradne igre

Oglasi