Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

 

Od 19. do 28. siječnja svaki dan u tiskanom izdanju 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i sakupljati te će tijekom 10 dana sakupiti ukupno 10 kupona. Nakon toga, 29. i 30. siječnja 2018. bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti.
Rok za slanje kupona je 7. veljače

Glavna nagrada:
1 x osobni automobil marke Jaguar E-pace jedinične cijene 275.675 kn uključujući PDV

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili 9 nagradnih kupona + joker kupon ili 8 nagradnih kupona + 2 joker kupona), ispune ih sa traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 350, 10 001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji Jaguar E-pace“.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do srijede, 7. veljače 2018., do 9 sati. Dobitnik koji je osvojio nagradu u nagradnoj igri „Osvoji Jaguar E-pace“ bit će objavljen na www.24sata.hr u roku unutar deset dana, računajući od dana javnog izvlačenja nagrada u nagradnoj igri. Detaljna pravila možete pronaći OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi