24sata PLUS+ slavi 1. rođendan

Trajanje:

Nagradna igra započinje u srijedu 27.4.2022. i traje do 1.6.2022. godine na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

  • 1 x Peugeot skuter Django 50 2T sport – Satin Cherry Red
    (Vrijednost: 19.600,00 kuna)

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac!

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri:

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

Kako sudjelovati?

Osobe koje žele sudjelovati u nagradnoj igri moraju na dan 01.06.2022. imati aktivnu pretplatu na digitalno izdanje 24sata PLUS (https://www.24sata.hr/plus) u obliku “Mjesečnog pristupa” ili “Pristupa 365 dana” te koji su prilikom prijave na nagradnu igru ispunili online obrazac koji se nalazi na portalu 24sata s potrebnim podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona, mail adresa s koje je kupljena pretplata).

Izvlačenje i objava dobitnika:

Dobitnik će biti javno izvučen metodom slučajnog odabira uz prisustvo tročlane komisije u prostorijama priređivača, Oreškovićeva 6H/1, Zagreb u utorak , 03.06.2022. u 13:00 sati.

Sretna osoba, odnosno dobitnik nagrade, biti će objavljen na stranici www.24sata.hr u roku od 8 dana od datuma izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u roku 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade. Dobitniku će nagradu dostaviti priređivač na adresu dobitnika.

Po primitku nagrade, dobitnik će primiti dva primjerka Sporazuma o preuzimanju nagrade te je jedan dužan vratiti na adresu priređivača (24sata d.o.o., Oreškovićeva 3D, 10 010 Zagreb) s naznakom „Sporazum – Nagradna igra: „24sata PLUS+ slavi 1. rođendan“, a drugi primjerak Potvrde sačuvati.

Pravila

Detaljnija pravila nagradne igre pogledajte OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE